Napi horoszkóp 2020. szeptember 17

Kos: Vigyázzon, nehogy megégjen ma, mert siet és kiegyensúlyozatlan kijelentései vannak egy szeretett ember előtt. Valahogy kategorizálta a munkát másodrendű dolgokra. Enyhe hideg.

Bika: A nap elején egyetlen hibát fog okozni, amely tönkreteszi szerelmi álmait. Készülsz egy kollégával való bemutatóra. Számolj el tízig. Egyél több zöldséget.

Ikrek: Jó hangulatban ébredtél, és egész nap így fog folytatni. A szeretett ember élvezi az ilyen létezést. Jó ötleted van egy munkához. Azonnal keresse fel a fogorvost.

Rák: Arra készül, hogy ma előadást tart egy partnernek az őszinteség területén. jobb, ha ezt egy másik napra hagyja. Kicsit rossz szerencse lehetséges a munkahelyen. Kicsit feledékeny leszel.

Leo: Még ma reggelre sem vetted észre, hogy a közvetlen környezetében van egy csodálatos ember. Kerülje a haszontalan polemikákat a munkatársakkal. Az egészség jó.

Szűz: Az ön szelleme egyáltalán nem kényelmes helyzetekben örömteli az a személy, akinek más véleménye volt rólad. Gondoljon egy másik munka keresésére. Arcüreggyulladás.

Mérleg: Vannak napok, amikor minden zavar. Ma egy ilyen nap van. Még mindig kellemes találkozás délután. A pénzhiány idegességet okoz. Kevesebb alkohol.

Skorpió: Az Ön partnere kellemes meglepetést készít, amelyet el sem tudott képzelni. Mutasson nagyobb elszántságot az üzleti kapcsolatokban. Jó immunitása van.

Nyilas: Azok számára, akik szabadon élnek ebben a jelben, nagy esély van arra, hogy találkoznak olyan személlyel, aki ragyog a napra. A munka során nagyon fontos döntést kell hoznia. Jó állapotban vagy.

Bak: Ma tervezett látogatása van egy családnak. A meghívottak között szerepel egy olyan személy, aki elfoglalja a figyelmét. Folytassa a munkát több energiával, és az eredmény eljön. Megfázás.

Vízöntő: Tévedsz, amikor partnerét hűtlenségért vádolja, mert ugyanaz történt veled, tehát nem volt a világ vége. Készítsen egy listát a prioritásokról. A megtakarítás az üdvösség. A hát merevsége.

Halak: Olyan, mintha elhagyta volna a télünket, amely mögöttünk áll, és ma felébredt. Ennek azonban is vannak előnyei. Ne fogadjon el semmilyen munkát, főleg nem gyanús munkát. Óvakodj az elektromosságtól.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét