Napi horoszkóp 2020. szeptember 16

Kos: A partnere maximális figyelmet fordít rád. Egy gyönyörű nap, érzelmekkel tele. Kollégák féltékenyek rád, de figyelmen kívül hagyják. Vigyázzon pénzügyeire. Jó egészség.

Bika: Ha erõsíteni szeretnéd, még egy kicsit többet kell szentelned a kapcsolatnak. Partnerünk azt kifogja, hogy üzleti kötelezettségek miatt nem töltött vele elegendő időt vele. Lehetséges rövidebb út. A immunitás gyengülése miatt vigyázzon.

Ikrek: Ha barátokkal kimegy, akkor olyan személlyel találkozik, aki azonnal érdekli Önt. A munka miatt ne hagyja figyelmen kívül családját. Felhalmozódtak üzleti kötelezettségei, így most már alig tudja befejezni őket. Jó egészség.

Rák: A felesleges féltékenység miatt partnere egyre inkább hibáztat téged. Beszéljen őszintén és nyíltan ennek megoldására. Munka közben dicséretet fog kapni a munkáért. Stabilabb pénzügyi helyzet. Lehetséges torokprobléma.

Oroszlán: Az új kapcsolat megkezdése előtt törölje a régi kapcsolat mindent, hosszú beszélgetések várnak rád. Nézze meg a munka iránti érdeklődését, nem minden ajánlatot fogad el jónak. A légzőrendszer lehetséges problémái.

Szűz: Ha egyedül vagy, ne kerülje el azt a személyt, aki kihív téged. Hívj meg olyan ismerősöket, akiket a közelmúltban még nem látott. Munkahelyi kollégáinak támogatása és segítsége lesz. Egészségügyi stabil.

Mérleg: jobban tud megbirkózni a partnerével. Lehetséges, hogy partnere kis meglepetést fog adni neked. Ne hagyja figyelmen kívül az üzleti kötelezettségeket, mert később nem fogja tudni azokat befejezni. Lehetséges ízületi problémák.

Skorpió: Új ismerős vár rád. Egy nagyon szép és kellemes napot eltölteni fog. Lehetséges pénznyereség. Elkészítitek a dolgokat. Minél jobban mozogsz, annál többet ülsz.

Nyilas: Próbáljon kedves módon és nagy zaj nélkül elérni azt, amit szeretne. Lehetséges új romantika. Fontolja meg az Ön számára kínált üzleti lehetőség elfogadását. Vegyen körül óvatosan.

Bak: Még mindig a régi kapcsolatra gondolsz, még nem állsz készen új kapcsolatra, de elfogadod a meghívót, hogy menj el a barátokkal, élvezni fogod egy kicsit. Lehetséges üzleti út. Jó egészség.

Vízöntő: Több időt tölthet a partnerével. Az utóbbi időben görcsös helyzetben van, és partnere észreveszi, hogy valami zavar téged. Kicsit jobban tud megbirkózni kollégáival. Figyelje az étrendjét.

Halak: Minden rendben van a kapcsolatokban, és a partnered ezt minden nap megmutatja neked. A családi problémák átmeneti jellegűek. Lehetséges nem tervezett kiadások. Az egészség megváltoztatható.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét