Napi horoszkóp 2020. szeptember 15

Kos: Találkozol egy olyan személlyel, aki első látásra tetszeni fog. Egy barátom meghívja Önt, hogy találkozzanak egymással. Túl elfoglalt vagy az üzleti kötelezettségeivel. Vegye figyelembe az étrendjét, a gyomor érzékeny.

Bika: Féltékeny vagy, és a partner előtt úgy teszel, mintha nem lennél. A partner észreveszi, hogy nincs hangulata. Fogadja el az Ön számára kínált üzleti ajánlatot. Takarítson meg többet. Jó egészség.

Ikrek: Jól megbirkózol a partnerével. A kapcsolatod napról napra javul. Kollégák segítségével időben befejezi a munkát. Lehetséges hideg.

Rák: Annak ellenére, hogy új kapcsolatban állsz, még mindig gondolsz a régira. Dedikáld magad egy új partnernek. Kicsi problémád lesz a munkahelyén, de gyorsan megoldja.

Oroszlán: A partner meglep egy kis meglepetést. Egy szép, érzelmekkel töltött napot fog eltölteni.Nem minden üzleti ajánlat jó, gondolja át alaposan, mi fogadja el téged.

Szűz: Túl sokat vártál egy új kapcsolatban, így kissé csalódottak voltak. Mindenről nyíltan beszéljen a partnerével. Sok üzleti kötelezettséget halmozott fel. Lehetséges nyereség. Jó egészség.

Mérleg: A partner azt akarja, hogy több időt töltsön együtt. Kap egy kis ajándékot a partnerétől. Zavar, hogy nem kap jutalmat a munkájáért. Jó egészség.

Skorpió: Lehetséges új romantika egy olyan személlyel, akivel a közelmúltban találkoztál. Az utóbbi időben elhanyagoltad a barátait. Lehetséges konfliktus egy családtaggal. Jó egészség.

Nyilas: A partner minden nap megmutatja neked szerelmét és érzelmeit. Szép estét. Ön szakadt a munka és a magánélet között. Össze kell hangolnia a kötelezettségeket. Az egészség megváltoztatható.

Bak: Egyre jobbá válsz a partnerével, eloszlatott néhány félreértést. Lehetséges rövidebb üzleti út. Vigyázzon a költségekre. Mozogj még kicsit, ülj túl sokat.

Vízöntő: Kényeztesse magát olyan érzelmekkel, amelyekben bizonyos görcsök vannak. Sok múlik tőled és hangulatától, így lehetősége lesz többet keresni, mint amire számítottál. Jó egészség.

Halak: Ha van szerelem, akkor megoldja ezeket a problémákat. A partnere mindenben tetszik, téged próbáljon meg viszonozni ugyanazzal az intézkedéssel. Ne zavarja a munkát, ezek átmeneti problémák. Jó egészség.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét