Napi horoszkóp 2020. szeptember 14

Kos: Örülök, hogy érzem valaki szerelmét. De akkor is kellemes, ha úgy érzi, hogy a szeretet kölcsönös. Egyáltalán nincs béke. Folyamatosan rohansz előre. Élvezne egy egész napos vakációt.

Bika: Nézd meg a naptárat. Lehet, hogy valamikor el kellene töltenie egy kis időt kötelezettségek nélkül. A partner álmodik róla. Hagyja el a kötelezettségvállalásokat a holnapra. Az ártalmatlan migrén gyorsan elmúlik.

Ikrek: Tegnap este jó hangulatban voltál. A reggel hozza az első szerelmi gondokat. Legalább hetente egy kicsit lazítsa meg az idegrendszert. Keringési problémák a nyakban.

Rák: Ma reggel későn kelsz fel, és az egész napot az álmok és a valóság határán fogod tölteni. A partner inkább az utóbbi számára szól. Gyűjtsd össze az energiát az új hétre, amire feltétlenül szükség lesz. A bőr érzékeny.

Leo: A mai terv, melyet a partnereddel készítettél, lassan kezd bomlani. Keressen megfelelő cseretervet. A munkát soha nem fejezték be teljesen. Enyhe bronchitis fenyeget.

Szűz: Ma nagyon jó hangulatban vagy. A szeretett ember úgy érzi, és ugyanazzal a mércével viszonoz. A hirtelen üzleti hívás elrontja a szép napot. emésztési problémák a rossz étrend miatt.

Mérleg: A tegnap este váratlan ismerősöt hozott. Most nem vagy sem a mennyben, sem a földön. Menj le a földre. Vasárnap sem pihen. Ne szedjen feleslegesen gyógyszert.

Skorpió: Ma és Ön partnere csodálatos sétát szervezhet a természetben. Élvezni fogod. Kerülje a magas tárgyakra mászást. Néhány idegesség ragadt benned.

Nyilas: Olyan személy fog felhívni Önt, akivel nemrég találkozott. Ne essen befolyása alá. Nem neked szól. Tervezted, hogy pihensz és megteszed. Átmeneti szédülés.

Bak: Mutasson egy kicsit gyengébben partnerével szemben, mert igazán megérdemli. Előfordulhat, hogy olyan kollégájával hív, aki nem kellemes. Kerülje az alkoholt a máj miatt.

Vízöntő: Csalottnak érzed magad, és kísértetül téged. Nem te vagy az egyetlen ember, aki így érzi magát. Az idő mindent meggyógyít. A sürgős munka még ma jön. A torok nagyobb probléma lehet.

Halak: Jó lenne a lehető leghamarabb elfelejteni, ami nem szép. A világ tele van gyönyörű emberekkel. A nehéz pénzügyi helyzetből nincs kiút. Szerencsére az egészség kiszolgálja Önt.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét