Napi horoszkóp 2020. szeptember 13

Kos: Ön késett egy olyan döntéssel, amely fontos volt a partnere számára. Természetesen mindent meg lehet javítani. A másik üzleti győzelem a tiéd. Te vagy az erőd csúcsán. Szükséges szünet.

Bika: A szerelmi kapcsolat stabil lábadon van. Ne keresse azt, ami lehetetlen. Kellemes meglepetés vár rád munkahelyén. A reumatikus problémák első jelei.

Ikrek: Néhány új szerelmi étvágy növekszik számodra. Ha nem lennél egy kicsit irreális, akkor megbánhatja. Rendszeresen végzi a munkát. Ennek is vannak hátrányai. Meg nem gyógyult hideg.

Rák: Nem kérdeztél eléggé az a személyt, akivel kapcsolatban állsz. Légy okos. Egy új hitel felvételére gondol. Nem kell. Az egészség változó.

Leo: A helytelenül küldött üzenet nagy szerelemproblémákat okozhat neked. Heves vita várja Önt a munkahelyen. Nem mindig igazad van. Az egyik fog sürgős beavatkozást igényel.

Szűz: Elmulasztotta a lehetőséget, hogy megmutassa partnerének a megfelelő időben, mennyire törődik vele. Túl sok fontos dolgot elemez. Az allergia továbbra is zavar. Házpor.

Mérleg: Néhány durva szó nem jelenti a végét. Ezután a szenvedély még inkább felgyullad. Elvonja magát, és elfelejti a fontos dolgokat. A főnök még mindig tolerál téged. Figyeljen az alsó hasfájásra.

Skorpió: Ne várjon túl sokat olyan személytől, akivel a közösségi médián keresztül találkozott. Ez mind viszonylagos. Meg tudod csinálni a munkát. Lehetséges a sportos sérülés.

Nyilas: A szerelmi bánat manapság eléri a csúcspontját. Talán határozottabban kellene kezdenünk egy új napot. A bírósági tárgyalásra váratlan idézés felborítja. A depresszió sokat számít.

Bak: Manapság a rózsák nagyon szeretettel virágzanak, bár ősz van. Csak úgy, hogy így maradj. Ön nem volt hajlandó bekapcsolódni a politikai vizekbe, és most ez költségekbe kerül. Fejfájás.

Vízöntő: Vár néhány napot a lehetőségre, hogy mindent az arcára tegyen. Ne legyen szerencsés, ne légy ma, szüntesse meg a fontos dolgokat a hobbitól. Az idő nehéz. Enyhe torokfájás.

Halak: Nem szabad abbahagyni egy felesleges mondatot. Az idő fogja megmondani. A családtagokra támaszkodhat. Időben ellenőrizze vizeletét.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét