Napi horoszkóp 2020. szeptember 12

Kos: Annyira magabiztos, hogy néha zavar egy szeretett embert. A világ nem pontosan az Ön számára szabott. Ne essünk provokációkba. Ellenőrizze, hogy védett-e a tetanusz ellen.

Bika: Soha nem lehetett hosszú ideig két emberrel lenni egy autóban. Mindez általában kamattal visszatér. Gyanította, hogy rossz ember van. Az alkohol veszélyes az egészségre.

Ikrek. A környékbeli személy, akit hosszú ideje nem látott, meghív egy italra. Legyen felkészülve bármire. Hiányzik pénz a tervezett cég számára. Az egészség jó.

Rák: Ön ismétli ugyanazt a hibát, majd keserűen megbánja. Ma hiába bűnbánatot teszel. Egy nagyobb cég tulajdonosa határozott időre kínál állást. Fejfájás.

Leo: Általában rosszul ítél meg az embereket. Teljesen tévedsz ettől a személytől. Szerencsére semmi nem történt. Rendszeresen végzi a munkát. Óvakodj a vírusos fertőzésektől.

Szűz: Az analitikus képességeid néha őrültté teszik a partnert. A szerelem nem laboratórium. Ő és néhány másik kollégája indokolt lázadást fog készíteni. Nincs ideges csepp.

Mérleg: A szeretett mindent megpróbált az erejénél. Nem akartál hallgatni rá. Most sajnálom. Kiváló ajánlatot fog adni az ingatlan eladására. A fogorvos vár rád.

Skorpió: Nem várhatod meg a munkanap végét. Az a személy, akivel találkoztál, teljesen őrült. Veszélytelen vagy kockázatos helyzetekben. Vigyázz a forgalomra.

Nyilas: Egy nagyon hétköznapi szerelmes nap. Semmi fontos nem fog történni. Amikor valaki megmutatja, hogy bízik, meg kell értékelnie és tisztelnie kell azt. Ízületi fájdalom.

Bak: Találkozni akartak egy busszal. Ma olyan lesz, mint a legjobb filmben. Az elvégzett munka túl komoly számodra. Jobb, ha időben megy orvoshoz.

Vízöntő: Teljesen új helyzet a romlott kapcsolatában. Minden esély van arra, hogy a szerelem újra kibomlik. Ön elfogadott egy kétes munkát. Légy okos. Vigyázzon az esésekre.

Halak: A szenvedélyek annyira forrók, hogy egy szerelmi kapcsolat nagyon viharos este vár rád. Nem végezhet üzletet. Álmatlanság és idegesség szenved.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét