Napi horoszkóp 2020. szeptember 06

Kos: Hallgassa meg kedvesének tanácsát. Ezúttal bizonyosan igaza van. Nem kell befejeznie egy vállalkozás indítását. Itt van a hétvége. Nincs pihenés. Egészség nagyon jó.

Bika: Ön egyszer megígért valamit a partnerének. Csendes, és arra vár, hogy emlékezzen rád. Jobban emlékszel. Szüksége van egy kis szünetet a munkára. Van valami baj a látomásoddal.

Ikrek: Túl óvatos vagy partnerével szemben. Elkezdte visszaélni vele. Megígérted valakinek, hogy segít. Tartsd be az ígéreted. Hajlandó melankólia alá esni.

Rák: Valami furcsa történik egy partnerrel ma. Bármit jelenthet. Vigyázzon erre. Cserélnie kellett volna kollégáit. Gyomorproblémák. Ellenőrizetlen étrend.

Leo: Egy ember bízik benned, és ez nagymértékben megnyomni fog téged. Légy felette. Azoknak, akik nem teljesítik kötelezettségeiket, hétvégén kell dolgozniuk. Ismét allergiás jellegű problémák.

Szűz: Újra szeretnék kezdeni. Ami áthalad, nem tér vissza. Az élet előtted van. Ne kezdjen gyanús üzletbe. Az egészség kis problémákkal szolgál.

Mérleg: Egy hibát ad át egy szeretettnek, és még sok másat tettél. Használja ki a hétvégét banki kötelezettségvállalásainak teljesítéséhez. Ez változtatja meg a nyomást.

Skorpió: Ha tudná, mennyire fáj a partnerét, azonnal elnézést kér. A magánvállalkozások számára rossz hír. Az egyik fog beavatkozást igényel.

Nyilas: Ön kimerült az előző estétől, és mindent beteg. Különösen az alkoholfogyasztás miatt. Parner mérges. Forduljon hozzá rokonához segítségért. Az immunitása az üveg lábakon van.

Bak: Egy szeretett ember hosszú ideje várt egy napot kötelezettségek nélkül. Ha ma talál kifogást, az nem lesz jó. Ne fogadjon el irreális kötelezettségeket. Ellenőrizze a cukrot.

Vízöntő: A mögötted lévő éjszaka eltávolította azt a dilemmát, hogy vajon szeretett ember valami rosszat tett-e. Legyen koncentrált, amikor találgatásokat végez. Óvakodj a magas tengerszint feletti munkáktól.

Halak: Vannak napok, amikor semmi sem működik érted. Ma van az a nap. A legjobb, ha aludni vele. Ha megvan a képessége. A hangulat még inkább haszontalanná teszi.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét