Napi horoszkóp 2020. szeptember 05

Kos: Csodálatos napot tölt majd együtt a partnerével. A partner mindenben tetszik. Vállalkozásának jelenleg jól megy, pihenhet. Jó egészség.

Bika: Úgy teszel, mintha partnered elõtt álltok, hogy nem féltékeny, és valójában kétségek kínozzák. Beszéljen róla a partnerével. Összehangolja az üzleti és a magánvállalási elkötelezettségeket, hogy több idő legyen. Jó egészség.

Ikrek: fogadjon el hosszú távon meghívót egy kedvelt személytől. Dolgozatát dicséretet fogják kapni a munka felettesei. Lehetséges hideg.

Rák: A kapcsolatok minden nap javulnak, és megértésükkel tele vannak. Lepje meg partnerét egy kis ajándékkal. Kollégák segítenek a munkahelyen, és ez sokat jelent neked. Jó egészség.

Oroszlán: A partnere azt akarja, hogy több időt töltsön együtt. Túl érzelmileg reagál a kis dolgokra. A papírmunka problémái visszatartják. Egészségügyi stabil.

Szűz: A házasságra és a gyermekekre gondolkodtál. A karrier területén viszonylag jó minden. Kisebb költségek várnak rád. Jó egészség.

Mérleg: Jó a partnerével, de még mindig nem vagy teljesen nyugodt. Mikor dolgozik, néhány célja nem reális. Óvakodj a sérülésektől.

Skorpió: Tegyen kellemes estét partnerével és barátaival. Ezt a periódust maximálisan élvezi. Kevesebbel foglalkozzon másokkal, próbáljon megtesz a lehető legjobbat. Jó egészség.

Nyilas: Egy szép, érzelmekkel teli nap vár rád. Nincs elég ideje arra, hogy annyi munkát szenteljen, amennyit csak akar. Vegye figyelembe az adósságait. Az egészség megváltoztatható.

Bak: Érzelmi szinten olyan régi problémák, amelyeket meg kell próbálnia megoldani. Próbáljon ne késni a munkába. Keressen egy kicsit. Jó egészség.

Vízöntő: Ha szabad vagy, megjelenik egy olyan személy, aki vonzza a figyelmet, tehát tegye meg az első lépést. Ha nem kapnak munkát, ne hibáztasson másokot. Jó egészség.

Halak: Itt az ideje, hogy javítson néhány dolgot egy új kapcsolatban, és ne ismételje meg a korábban elkövetett hibákat. Néhány munkahelyi változás jó lesz Önnek. Jó egészség.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét