Napi horoszkóp 2020. szeptember 03

Kos: Most jobban megbirkózol a partnerével, de valami még mindig zavar. Hosszú beszélgetésed van előttünk. Ne elkerülje azokat a munkákat, amelyek nem jövedelmezőek. Jó egészség.

Bika: Könnyen meghódít és sugároz különleges energiát, bárhol is jelenik meg. Ne mindent csináld magad, néha mások is törölhetnek téged. Egészségügyi szempontból érzékeny a következő napokban.

Ikrek: Még nem itt az ideje, hogy komoly kapcsolatba kerüljünk. Kimerül a családi kötelezettségek. A munka elkötelezett vagy és jó, ha ragaszkodik hozzád. Több pihenjen, mert fáradt vagy.

Rák: Probléma van, mert többnyire elfoglalt emberek jelennek meg. Karrierje növekszik, de reális célokkal kell rendelkeznie. Csökkentse a kopást. Lehetséges fogfájás.

Leo: Lepje le a kedves embert egy kis ajándékkal. Ön élvezi, hogy a figyelem középpontjában áll. Kevesebbet beszéljen a terveiről kollégái előtt. Egészségügyi stabil.

Szűz: élvezi a szeretet és a barátokkal való kirándulást. Váratlan vendég fog hozzád jönni. Nem reális a munkával kapcsolatban. Valaki segítségével sokat végezhet. Jó egészség.

Mérleg: igazítsa partnere kívánságait és elvárásait a partnerével. Ne bosszankodjon a munkahelyén, mert csak lassan van benne semmi. Nem vagy formában, kissé kimerült vagy.

Skorpió: Partnered azt akarja, hogy több időt töltsön együtt. Igazítsa egy kicsit jobb üzleti kötelezettségvállalásokat, hogy több idő legyen. Most magabiztosabb a képességeiben. Jó egészség.

Nyilas: Van egy érdekes ismerősöd előtted. Ha magányos vagy, fogadja el a kimenő meghívót. Nagyon kedvező nap valami elindításához. Az egészség egyelőre jó.

Bak: A partnernek nehéz elrejteni féltékenységét, ezért beszélnie kell róla. A pénzügyi helyzet drasztikusan javult, de légy óvatos. Ön egy kicsit mentálisan megrázott.

Vízöntő: Szerelmes vagy, és ez megmutatkozik benned. Pihenjen és élvezze a kikapcsolódást a partnerével. Várjon kevesebb kellemetlenséget a kollégákkal szemben. Jó egészség.

Halak: Megbirkózolsz partnerével, a válságod már vége. Ne csináljon mindent magaddal, legyen része a csapatnak, és ne feladja ötleteit. Lehetséges sinus probléma.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét