Napi horoszkóp 2020. szeptember 02

Kos: Olyan javaslatot tettél partnerének, amelyben rájöttél, hogy lehetetlen. A szerelem a szerelem, a valóság pedig valami más. Annyira vágyál egy rövid szünetre. Jön a szünet.

Bika: Régóta nem érezted ezt a tehetetlenek. Ha egyszerre több probléma merül fel, akkor az egyiknek erősnek kell lennie. Ez egy nagy teszt számodra ma. Koncentrálj a probléma megoldására.

Ikrek: Egy nap, amelyet általában unalmas napnak hívnak. Nos, ennek is vannak előnyei. Dedikálj egy kicsit többet a családtagoknak. Az egészsége stabil.

Rák: Olyan dolgokba sikerült, amelyekben nem gondoltad, hogy sikerül. Ez nem azt jelenti, hogy mindezt kiegyensúlyozatlan szavakkal tönkre kell helyezni. Oldja meg a lemaradási problémákat. Tüsszent.

Leo: A szeretet nyeri ma. Az Ön esetében ez egy szép délutánt és estét jelent, sok szenvedély és bocsánatkérés mellett. Ön kidolgozza a taktikát a jövő héten. Látogasson el a fogorvoshoz.

Szűz: A művészi lelked nem használt a földi problémákhoz. Ma nagyon rosszul fogsz érezni magát. A nem kötelező feladatok elhalasztása. Immunitása megrendült.

Mérleg: Elfelejtett egy nagyon fontos dátumot. A partner várt, hogy megnézi, emlékszik-e Önre. Találj meg egy utat a kínos helyzetből való kilépéshez. A Steam sehol nincs látva. Fejfájás.

Skorpió: Kutatás manapság egy olyan partner ajánlatára, aki nagyon csábító, de valamennyire ilyen. Az élet nem egy mese. Komolyan kell vennie a munkáját. Az egészséged jó.

Nyilas: A reggel született személyeknek nagy esélye lehet az ütközésnek vagy hasonló balesetnek. Szóval légy óvatos. Ne indítson kockázatos üzletet. Növelje a koncentrációt.

Bak: Ön még valami felfedezetlen utat halad. Egyelőre a szerencse követ téged, de tudja, hogy néha hátat fordít. Tehát ne felejtsd el a fejed. Jobb munkára gondol. Torokfájás.

Vízöntő: Kényeztesse magát kedvesével ma, és hagyja figyelmen kívül a jelenlegi nem olyan nagy problémákat. Mindig lesz. Óvakodj a pénzvesztéstől. Felfúvódás.

Halak: Bölcs dolog lenne ma egy nagyszerű takarítást csinálni a szobájában, de az érzelmeivel is. Dobja feleslegesen a kukába. Azonnal. Alvásmentesek vagytok.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét