Napi horoszkóp 2020. szeptember 01

Kos: Kicsit több időt tölt a partnerével, de a családjával is. Végezzen időben munkát, ne várja meg, amíg felhalmozódik. Lehetséges torokprobléma.

Bika: A kapcsolatod minden nap javul. Az üzleti partner támogatása sokat jelent neked. Nézze meg, mit mondasz kinek. A húgyúti rendszer érzékeny.

Ikrek: A partnered előtt csak úgy tedd, mintha nem lennél féltékeny. Tisztázza néhány kétséget, amelyek zavarnak. A munka mostanra már nem hagyja aggódni. Jó egészség.

Rák: Egy gyönyörű nap, érzelmekkel tele. A partner mindenben tetszik. Lehetséges rövidebb út. A munkatársak sokat segítnek a munkahelyen. Vegye figyelembe a forgalomban. Jó egészség.

Leo: Ha kapcsolatban állsz, ne nézz minden irányba, mert a partnere kezd váltani. Összehangolja a magán- és üzleti kötelezettségvállalásokat. Lehetséges hideg.

Szűz: Mintha érzelmi görcsben szenved, pihenjen és élvezze az új kapcsolatát. Egy barátom felhívja Önt, ha hosszú ideje nem látta. A vállalkozása egyre jobb. Jó egészség.

Mérleg: Egy kis veszekedés a partnerével, de ez gyorsan megoldja a problémát. Munka közben dicséretet fog kapni a munkáért. Mozogjon többet, üljön sokat.

Skorpió: Lepje meg partnerét egy kis ajándékkal. Kellemes napot a partnerek és a barátok társaságában. Ha munkát keres, akkor kap új ajánlatot. Jó egészség.

Nyilas: Hosszú idő után megismerkedtél valakival, aki hasonlít neked és akit azonnal kedveltek. Ne késleltesse, tegye meg most. Lehetséges rövidebb út. Jó egészség.

Bak: Ha nem akarja magányos lenni, meg kell tennie az első lépést. Hadd tudja a kedves személy. Feszült és ideges vagy a munkahelyén, mert nem kap megfelelő fizetést. Jó egészség.

Vízöntő: A szeretet stabil, és igyekszel ezt megtartani. A család támogatja Önt az új munkahelyén, és ez sokat jelent neked. Az egészség megváltoztatható.

Halak: Ön tisztázott néhány olyan kétséget, amelyek tönkretették a kapcsolatot. Pihenjen és élvezze a kikapcsolódást a partnerével. A munkát egyelőre jól gondozták, az egészség stabil.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét