Napi horoszkóp 2020. október 30

Kos: Ha egyedül vagy, akkor lehetséges, hogy új kapcsolatot indít. A hangulata egyre jobb. Jelenleg jó, ha már nem aggódik a munka. Jó egészség.

Bika: Hosszú ideig nyer egy kedvelt embert. Lesz néhány új üzleti ajánlatot, de gondolja át alaposan, hogy mi fogadja el Önt. Jó egészség.

Ikrek: Szerelmes vagy, így egyáltalán nem veszi észre partnere hibáit. Hiszel abban, amit csinálsz. Keressen egy kicsit. Lehetséges hideg.

Rák: Érzelmileg nincs problémád. Partnere egy apró ajándékkal lep meg. Kollégák sokat segítenek munkájában. Figyelje az étrendjét.

Leo: Jó a partnerével, de még mindig nem bízol benne. Van esélye a munka előrehaladására. Lehetséges rövidebb üzleti út. Átmeneti fejfájás.

Szűz: szépen kitölti a napot. egy szeretett ember elégedett lesz a tervével. Élvezni fogja a mai vakációt a túlzott kötelezettségektől. Jó állapotban vagy.

Mérleg: A telefon kora reggel felébreszt. Néhány óra, amelyet a mentőszobában töltöttek, követni fogja. Örülök, hogy segít valakinek. Kicsit fáradt vagy elégedett.

Skorpió: Ma el kell halasztania a hátralék néhány részét a múlt héten. A partnere egy kicsit elhanyagoltnak érzi magát. Próbáljon egészségesebb ételeket enni.

Nyilas: Olyan sokáig vártál ezt a napot, hogy túl sok vágy miatt kiégtek. Sokkal többre számítottál, és most már egy kicsit csalódott vagy. Sürgősen menjen diétára.

Bak: Végül találkozik azzal a személlyel, akit néhány nappal ezelőtt látott a szupermarketben a pénztárnál. Tetszeni fog, és itt van álmatlanság. Az adósságok halmozódnak fel.

Vízöntő: Ha nincsenek okosabb kötelezettségei, akkor jó lenne, ha takarításra kerül a gardróbja. Valahogy ma könyörtelen és gondolkodó.

Halak: Vigyázni kell, mert manapság fennáll minden kockázatos helyzet. Különösen legyen óvatos az elektromos készülékeknél. Ellenőrizze a helyességüket. Egy ember nagyon akar téged. Vigyázat és maximális figyelem.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét