Napi horoszkóp 2020. október 29

Kos: Túl magabiztos, és mindig úgy gondolja magadra, mint egy istenre, akit mindenkinek közöltek, hogy játsszon. Egy ilyen hozzáállás miatt nehézségekbe ütközik a munkahelyen. Álmatlanság.

Bika: Manapság úgy tűnik, hogy egy ellentmondásos helyzetet old meg egy szeretteivel való kapcsolatban. Készüljön fel, hogy megmutatja minden képességét a munka során. Az egészség jó.

Ikrek: Ön nagyon érdekes találkozót fog tartani egy ellenkező nemű idős emberrel. Sok dolog már nem lesz ugyanaz. Ön arra keres módot, hogyan lehet gyorsan pénzt keresni. Teljesen rossz. Emésztőrendszeri rendellenességek.

Rák: Szerelmes voltál tehát mi. Tragédiaként tapasztalja meg, ahelyett, hogy örülne és élvezne. A főnök megpróbál megalázni téged. Ne hagyja, hogy ezt tegye. Több fizikai aktivitás.

Leo: Egy nagyon hétköznapi nap, amelyet hamarosan elfelejtenek. Csak a 10 és 15 év között született személyeknek lesz egy kis problémája a törvénynek. A rendszeres táplálkozás elengedhetetlen.

Szűz: Egy olyan személy meghívása, aki szerencsére nem fogadta el, bölcs döntésnek bizonyul. Arra készül, hogy rövid előadást tart a munka erkölcséről. Allergiás reakció.

Mérleg: Nagyszerű lehetősége van ma egy rövid ideig nyerni egy olyan személy együttérzését, aki már régóta vonzott téged. Ne menjen el illúzió. Visszatérés a valósághoz. Ön egészséges.

Skorpió: Amit a mai napra terveztél, úgy szétoszlik, mint egy szappanbuborék. Szerencsére a csalódás után szép meglepetés érkezik. Óvakodj a kockázatos munkahelyektől. Vigyázat.

Nyilas: Jó lenne ma háromszor megismételni minden szót, mielőtt elmondaná. Nagy a komoly konfliktus lehetősége. Hamarosan szemorvoshoz kell fordulnia.

Bak: Ugyanaz a cél ugyanannak a távolságnak. Végül a szavaktól a tettekéig kell mozognod. Egy ember alig várja ezt. Nagyszerű lehetőség a munka elvesztésére. Jó immunitása van.

Vízöntő: Az első nap mindig problematikus az Ön számára. Nagyon érdekes lesz, hogy ma minden másnak tűnik. Valaki megérdemli. Meg tudod csinálni a munkát. Ön ma hangulatban van.

Halak: Nézze meg, milyen kevés vereségnek kell válnia győzelemre. Mindennek meg kell találnia ezt a gyönyörű oldalt, és ez az öröm. A vad kollégák kihívást jelentenek Önnek. Valami nincs rendben a forgalomban.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét