Napi horoszkóp 2020. október 21

Kos: Menj el egy ideig barátokkal, talán találkozz új emberrel. Menj dolgozni, elég lusta vagy. Lehetséges rövidebb út. Jó egészség.

Bika: Volt egy kis válság a kapcsolatokban, de te vagy a hibás. Mindenről nyíltan beszéljen a partnerével. Vállalkozásának jelenleg jól megy, ne aggódjon feleslegesen. Jó egészség.

Ikrek: A partner ma rossz hangulatú és feszült lesz üzleti problémák miatt. Kollégáinak segítségével hatalmas munkát fog végezni. Lehetséges sinus probléma.

Rák: Kellemes estét kellemes kikapcsolódni a partnerével. Töltsön több időt családjával: Lehet, hogy néhány munka vár, és nem kell sieten befejeznie őket. Jó egészség.

Leo: Ha úgy gondolja, hogy találkozol valakivel, akkor kicsit többet kell menned. A kollégák féltékenyek a munkahelyi sikerre. Lehetséges pénznyereség. Jó egészség.

Szűz: Ha magányos vagy, tegye meg az első lépést, hogy megváltoztassa. Vigyázz, amit mondasz, kinek elõtt dolgozol. Fizetje ki a számlákat időben. Gyomor érzékeny, ügyeljen az étrendjére.

Mérleg: A partner miatt gyakran dilemmában van. A barátaid javíthatják a hangulatát. Fogadja el az idősebb kollégák munkahelyi tanácsát. Látogasson el a fogorvoshoz.

Skorpió: A partner imád téged, és te uralja a kapcsolatot. A munkahelyén stabilabb, mert megváltoztatta a munkatársakkal szembeni hozzáállását. Az egészség megváltoztatható.

Nyilas: Ne változtasson minden nap a partnerével kapcsolatban. Javítsa ismereteit úgy, hogy munka közben ne legyen meglepetés. Jobb lesz, ha megváltoztatja étrendjét.

Bak: Egy szép este, sok romantikával várja Önt. Ha munkát keres, lehetőségeket fog kapni. Lehetséges nem tervezett költség. Több szentelje magát az egészségnek.

Vízöntő: Valaki, akivel nemrég találkozott, arra vár, hogy felhívja. Egy kis veszekedés az egyik családtaggal. Most sokkal jobban dolgozol a munkában, mert javítottál néhány dolgot. Jó egészség.

Halak: Lehetséges, hogy első látásra beleszeret. Egy barátom felhívja Önt, ha hosszú ideje nem látta. A kollégák féltékenyek a munkájára. Lehetséges hideg.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét