Napi horoszkóp 2020. október 20

Kos: Magas elvárásaid voltak a kapcsolatokban, így egy kicsit csalódott voltál. A barátok meghívják Önt, hogy menjen ki. Vállalata egyelőre jól megy. Túl lusta leszel, hogy egy kicsit tovább mozdulj.

Bika: Nagyon múlik tőled, és nem csak a partnerétől. Ne hibáztassa partnerét néhány apró dologért. Az üzleti kötelezettségek miatt elhanyagolta családját. Jó egészség.

Ikrek: Tetszik egy közeli ember. Meghívót kapsz távozásra. Az üzleti kötelezettségvállalásokat időben teljesíti. Lehetséges pénznyereség. Az egészség megváltoztatható.

Rák: Kedves és romantikus randevú lesz partnerével, szerelmesül minden szebb és stabil. Az utóbbi időben rosszul jársz a kollégáiddal, változtasson valamit ebben a kérdésben. Jó egészség.

Leo: Igaz szeretetre vágyik, de nem csinál semmit. Az üzleti problémák idegesítenek, így mások felhívták a figyelmüket erre. Átmeneti fejfájás.

Szűz: Egy csodálatos, szeretettel teli nap eltölti Önt a partnerével. Partnerének vágyakozik, hogy tetszik neked. Munkahelyi kollégák pletykálnak rólad. Egészségügyi stabil.

Mérleg: Féltékeny és folyamatosan panaszkodsz partnere felé. Ha valamire gyanakszik, akkor nyíltan beszélnie kell róla. A munkahelyi apró változások jónak bizonyulnak, az egészség jó.

Skorpió: Javultak a kapcsolatok, tehát minden nap egyre jobb. Látható, hogy elégedett és szerelmes. A munkahelyi problémák átmeneti jellegűek.

Nyilas: Ha magányos vagy, tegyen meg valamit, hogy megváltoztassa. Tetszik valaki, akivel dolgozik. Kollégák segítenek munkájában, és minden időben elkészül. Gyomorproblémák.

Bak: Partnered egy apró ajándékkal lep meg. Nagyon szép nap, érzelmekkel teli. Csökkentse a kopást. Kicsit jobb a helyzet a munkahelyen. Az egészség megváltoztatható.

Vízöntő: A szerelem veled virágzik, és hosszú idő után nagyon boldog és elégedett. Az Ön partnere mindent támogat, legyen óvatos a papírmunkában, hogy ne hibázjon. Jó egészség.

Halak: Ne gondoljon tovább a régi kapcsolatra, hanem szentelje magát az új kapcsolatnak, és élvezze. Hívni fog egy barátjától, hogy menjen ki. Egy kis veszekedés egy családtaggal, a munkád jól megy.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét