Napi horoszkóp 2020. október 10

Kos: Jól megbirkózol a partnerével, élvezi és feleslegesen nem terheli magát. Az alacsony jövedelem miatt nem elégedett a jelenlegi állással. Lehetséges hideg.

Bika: Mutasson egy kicsit jobban a partneri problémák megértését, ezért próbáljon segíteni neki. Ne beszéljen a terveiről kollégái előtt. Jó egészség.

Ikrek: Érzelmileg jó, és elégedett vagy a jelenlegi helyzettel. A húgyúti rendszer érzékeny.

Rák: Egy ember mindent megtesz, hogy felhívja a figyelmét, és nem tűnik érdekli. Ma jól fog működni a munkahelyen. Lehetséges nyereség. Jó egészség.

Leo: Több időt tölt a partnerével, de a családjával is. Számos kötelezettséggel képes lesz megbirkózni. Ha Ön járművezető, vegye figyelembe a forgalmi számlákat.

Szűz: Lehetőség van új kapcsolat felvételére, de félsz a változástól. Kedvező nap, ha kereskedelemmel foglalkozik. Lehetséges rövidebb út. Az egészség elfogadható.

Mérleg: Dedikálj jobban magadnak, hogy szeressétek, ne mindig üldözzék a pénzt. A munka várhat, a szerelem pedig nem. Egy barátom felhívja Önt, ha hosszú ideje nem látta. Jó egészség.

Skorpió: Gyakrabban kell mennie, hogy partnert találjon. Azok számára, akik kapcsolatban vannak, egy nagyon szép nap egy partner társaságában. Az üzlet jelenleg jól megy. Egészségügyi stabil.

Nyilas: Engedje el partnerét, amikor észreveszi, hogy ideges, ne provokáljon érvet. Végre rájöttél, hogy nem minden lehet ideális. Vigyázz a pénzköltségekre. Jó egészség.

Bak: Talál egy nagyon érdekes embert, akit azonnal szeretni fog. Fogadja el a távozási meghívást. Nincs elég szabadideje a munka miatt. Jó egészség.

Vízöntő: Kellemes estét fog tölteni a partnerével kirándulva, partnere maximális figyelmet fordít rád. Egy kis veszekedés a munkahelyen a kollégákkal. Átmeneti fejfájás.

Halak: Ön féltékeny lett partnerére és gyanús. Mindent beszéljen, és tisztázza a helyzetet, amely zavar. Az üzlet jelenleg jó. Az egészség megváltoztatható.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét