Napi horoszkóp 2020. október 08

Kos: Szerelmes, kedves és stabil, és szereted a partnered figyelmét. Kicsit toleransebbnek kell lennie a munka során, mert sok emberrel dolgozik. A pénzügyi helyzet kissé jobb. Jó egészség.

Bika: Meg kell értenie, hogy nem minden lehet ideális, mert te sem vagy ideális. Egy kis veszekedés a munkatársával. Jó, ha elkötelezett és kitartó. Egészségügyi stabil.

Ikrek: Kihúzta a kapcsolata során felmerült problémákat, így most jól vagy. Nincs elég szabadideje a munka miatt. Fizetnie kell a számlákat időben. Lehetséges fejfájás.

Rák: Fogadja el az új lehetőséget, amelyet számodra kínál, különösen, ha magányos vagy. Van néhány akadálya a munka szempontjából, de jobb napok jönnek, ne veszítse el a reményt. Az egészség megváltoztatható.

Leo: Nincs mód arra, hogy találkozzunk a megfelelő személlyel, többnyire elfoglalt emberek vannak. Nem minden üzleti ajánlat jó, legyen óvatos, amit elfogad. Légzőrendszeri problémák.

Szűz: Új romantika lehetséges egy rövid üzleti út során. Figyelje a munka iránti érdeklődését. Légy határozott és tartsa be véleményét. Lehetséges költségek. Jó egészség.

Mérleg: Ne állandóan változtassa meg a gondolatait, mert az irritálta a partnerét. Ha munkát keres, akkor szerencsés lesz, már nem érdemes várni, hogy megragadja a lehetőséget. Jó egészség.

Skorpió: Fontos beszélgetések lesznek a partnerével. Meghívót kap egy külföldi barátomtól, aki nagyon boldoggá fog tenni. Kissé jobb pénzügyi helyzet. Jó egészség.

Nyilas: Megváltoztatja a partnereket, mert nem talál valakit, aki hozzád hasonló és akivel mindenben megállapodni fog. Nincs munkához reális célja. Gondoskodj az egészségedről.

Bak: Ne dühödjön mindig, mert tönkreteheti a partnerével fennálló kapcsolatait. Lehetséges, hogy új munkahelyekre van szükség, amelyek sok erőfeszítést igényelnek. Egy kis veszekedés az egyik családtaggal. Jó egészség.

Vízöntő: Nem zavar, hogy egy kis időt tölt a partnerével együtt, ezért ezt meg kell változtatnia. Ne fektessen pénzt nem biztonságos munkahelyekbe. Ideje megmutatni szervezési képességeit. Jó egészség.

Halak: A partner azt akarja, hogy több időt töltsön együtt. Menj egy ideig barátokkal. Ne lépjen kockázatos vállalkozásba, mert fennáll a veszteség kockázata. Legyen óvatos a forgalomban, ha sofőr.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét