Napi horoszkóp 2020. október 07

Kos: határozatlan vagy. A szíved mond egy dolgot, az elméd egy, a helyzet pedig a harmadot diktálja. Van egy út. Az egyik kolléga nyílt beszélgetést vár el tőled. Légúti fertőzés.

Bika: A tisztességtelen érzések sokaságában nem veszi észre, hogy partnere ritkán őszinte emberhez tartozik. A nagy munkahelyekhez nagy és jó csapatra van szükség. A sérülés lehetőségét növeljük.

Ikrek: Egyre inkább arra gondolsz, hogy mi fog történni egy nap, ha a kapcsolata összeomlik. Sok hónappal később egyeztetni fog egy kollégával. Izom- és csontfájdalom.

Rák: Az a személy, akivel véletlenül találkozott néhány nappal ezelőtt, szeretne találkozni veled. Gondolj jól. Az egyik felülír egy másik kötelezettséget, és kimerült vagy. Immunitása irigylésre méltó.

Leo: Elkezdett kételkedni egy szeretett ember iránti szerelemben, és ez nagy problémákat okoz neked. Nem minden olyan, mint amilyennek látszik. Fennáll annak a veszélye, hogy elveszíti munkahelyét. Mentse az alternatívát. Az egészség jó.

Szűz: A túlzott érzékenység és érzékenység néha zavar téged és szeretettjét. Nevelj fel egyszer. Új üzleti horizont nyílik meg számodra. A melléküreged gondot okoz neked.

Mérleg: Csodálatos nap azoknak a pároknak, akik már régóta ismerik egymást. Minden olyan lesz, mint egy mese, melyet az esti szenvedélyek fűtöttek. Elmulasztotta a lehetőséget, hogy továbblépjen. Ellenőrizze a vércukorszintjét.

Skorpió: Az éjszaka második felében született személyek számára nagyszerű lehetőség egy régi szerelmi kapcsolat felbontására. Rosszul választotta a munkatársait, és ez költségekbe kerül. Sokkal bosszabb lesz, mint valaha.

Nyilas: A szeretet első látásra nem létezett a világodban. Ma találkozik egy olyan emberrel, aki elfújja a lélegzetét. Próbálja elkerülni az pletykálásra hajlamos embereket. Az egészség jó.

Bak: Semmilyen módon nem fogadhat el partnert minden erényével és hibájával. Ügyeljen arra, hogy sem ideális. Ma számtalan apró vita várja Önt a munkahelyen. Növekszik a gyomorpanaszok.

Vízöntő: Két emberrel, akik közül az egyik őszinte szerelmes benne akarnak lenni. Mindig rosszul ér véget. Az adósságok felhalmozódtak, és a munkahelyek egyre kevésbé váltak. Ellenőrizze a máj transzaminázokat.

Halak: Nem számítottad arra, hogy partnered annyira hevesen reagál a kiegyensúlyozatlan kijelentésére, hogy kételkedsz benne. Ma nem tudod elvégezni a munkádat. A függelék területén érezhető fájdalom nem veszélyes.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét