Napi horoszkóp 2020. október 06

Kos: Kínkoznak bizonyos kétségek és féltékenység. Beszéljen a partnerével mindent nyíltan. Az üzlet egyelőre rendben van. Kisebb pénznyereség. Minél jobban mozog, annál többet ül.

Bika: Egy nagyon szép napot egy partnerrel töltheti el. Az Ön partnere maximális figyelmet fordít rád. A kollégák segítenek abban, hogy befejezze a kezdett munkát. Jó egészség.

Ikrek: A kapcsolatod egyre jobb. A partner és a család munkahelyi támogatása sokat jelent neked. Lehetséges rövidebb út. Vigyázzon a diéta, egy kis súlyt hozott.

Rák: A környezetéből származó személy kedvel téged, tehát ha magányos vagy, fogadja el a kimenő meghívót. Igazítsa az üzleti vállalásokat és töltsön el egy kicsit több időt a családdal. Jó egészség.

Leo: Ne gondoljon tovább a régi kapcsolatra, hanem szentelje magát az új kapcsolatnak. Érzelmileg még mindig görcsös helyzetben van. A kollégák féltékenyek a munkájára, így pletykálnak rólad. Jó egészség.

Szűz: A partner azt akarja, hogy több időt töltsön együtt. Összehangolja az üzleti és a magánvállalási kötelezettségeket. Csökkentse a kiadásokat, és kezdjen el egy kicsit megtakarítást. Egészségügyi stabil.

Mérleg: Egy szép, gyengédséggel teli nap vár rád. Ezt a periódust maximálisan élvezi. Az üzlet jelenleg jó. Várható költségek. Immunitása lecsökkent, vigyázzon az egészségére.

Skorpió: Ha egyedül vagy, új szerelem lehetséges. Végezzen véget annak, ami volt, forduljon a jövőbeli kapcsolathoz. Szervezze jobban, ha sok üzleti kötelezettségvállalása van. Jó egészség.

Nyilas: lepje meg kedvesét egy kis ajándékkal. Ma nem fog jól működni a kollégákkal való együttműködésben. Jó egészség.

Bak: Jól bánsz partnerével, élvezi a romantikus kirándulásokat. Ne zavarja a munkát, ha az üzlet késik. Átmeneti fejfájás.

Vízöntő: Állítsa be partnerének előtt, hogy nem vagy féltékeny, de kétségei gyötrelem. Ha munkát keres, akkor kap néhány üzleti ajánlatot. Lehetséges kis nyereség. Jó egészség.

Halak: Kellemes estét érdekes társaságban. Egy barátom felhívja Önt, ha hosszú ideje nem látta. Jó idő a munka és a pénzügyek szempontjából. Egészségügyi stabil.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét