Napi horoszkóp 2020. október 05

Kos: Lehetséges romantikus kapcsolat a munkával valakivel. Az utóbbi időben mindig kedvelik az elfoglalt embereket. Nem minden üzleti ajánlat jó, figyelned kell érdeklődését. Lehetséges hideg.

Bika: Az élettársa azt hibáztatja, hogy haragszik minden apró dolog miatt. A munka már hatással volt az érzelmi életére. Feszült vagy és ideges, és mások is látják. Átmeneti fejfájás, pihenjen még egy kicsit.

Ikrek: Kihúzza a karizmát, és könnyen meghódít. Meghívást fog kapni egy olyan személy elhagyására, akivel nemrég találkozott. Nem minden megy úgy, ahogy elképzelted munkahelyén. Az egészséges változás csökkentette immunitását.

Rák: Most nem itt az ideje, hogy komolyabb kapcsolatba kerüljünk. A kapcsolatokban elégedetlenség lehetséges, türelmetlenség a nem teljesült várakozások miatt. Lehetséges nyereség. Egészségügyi stabil.

Oroszlán: Tisztítson meg mindent a régi kapcsolattal, mielőtt belépne az újba. Kimerül a családi kötelezettségek. Tervezze meg a magasabb pénzügyi költségeket és fizessen hátralékot. Vigyázzon a bevitt folyadék mennyiségére.

Szűz: jobban megbirkózik a partnerével, és egyre több időt tölt együtt, nincs a munkatársak kívánt támogatása. Lehetséges rövidebb üzleti út. Óvakodj a sérülésektől.

Mérleg: Lehetséges csalódás szeretteiben egy kis hazugság miatt. Hosszú beszélgetések várnak rád. Ne hagyja, hogy az üzleti vállalkozások magánproblémák miatt szenvedjenek. Vigyázzon az érzékeny gyomorra.

Skorpió: Az Ön partnere maximális figyelmet fordít rád. Lehet, hogy partnere egy jó meglepetést készít neked. Akkor lehetősége van többet keresni, mint amire számíthat. Húgyúti problémák.

Nyilas: Sugározzon bárhol, ahol megjelenik, és senkit sem hagy közömbösen. Az üzleti terveiben a partnerek és a család támogatása van. Sportoljon és mozogjon többet.

Bak: Elkezdesz gondolkodni a partnerével való együttélésről és a jövőbeli tervek készítéséről. Töltsön több időt családdal. Jelenleg a munkája olyan jó, mint ahogy elképzelted. Jó egészség.

Vízöntő: Ön vonzza azt a személyt, akivel dolgozik. Egy barátja meglátogat, ha hosszú ideje nem látta. Egy kis veszekedés egy családtaggal. A munkatársak segítenek Önnek időben befejezni a munkát.

Halak: Érzelmileg állandóan valamilyen görcsben van. Pihenjen minden úgy, ahogy kell lennie, és a kapcsolatok egyre jobbak lesznek. Nem kell megvárnia, hogy megragadja az Ön által kínált üzleti lehetőséget. Az egészség megváltoztatható, ellenőrizze a vérképét.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét