Napi horoszkóp 2020. október 04

Kos: Ma nagy kísértésnek kell majd kitennie, ezért legyen óvatos, amit csinálsz. Kérjen tanácsot valakitől, akiben megbízható. Kisebb nyereség. Figyelemmel kíséri az étrendjét, amely elkezdett fogyni.

Bika: Találkozol egy nagyon szép és érdekes személlyel, aki azonnal vonzza Önt. Ez teljesen elbűvöli a báját. Az elkövetkező napokban nem koncentrál a munkára, és csökkenti a kiadásokat. Jó egészség.

Ikrek: A partner minden figyelmét odafigyel neked, és nagyon tetszik. Élvezed minden pillanatot. Ne késleltesse, mert már sokat felhalmozott. Fizetje ki a számlákat időben. Lehetséges átmeneti fejfájás.

Rák: Nagyon nehéz lesz, ha immunitása marad valaki udvarlásával szemben. Lehet, hogy végül is itt az ideje egy új ismerősnek. Nem jó nap üzleti találkozókhoz és új vállalkozások indításához. Ellenőrizze a vérnyomását.

Oroszlán: Ha magányos, fogadjon el egy meghívót egy olyan személytől, akivel nemrég találkozott. Várhat pénzügyi problémákat, annak ellenére, hogy stabil a karrier területén. Lehetséges rövidebb út. Az egészség egyre jobb.

Szűz: Ne elnyomja többé az érzelmeit, hanem nyíltan mutassa meg partnerének, mennyire törődik a kapcsolattal. Megkapja azokat a jó üzleti híreket, amire hosszú ideje várt. Ha óvatosan jár a forgalomban.

Mérleg: Ma elfelejt minden rosszat, mert egy kedves szenvedélyes találkozó vár rád. Egyetlen kollégával nem ért egyet a közelmúltban. Gondolj egy kicsit a munkára. Mozogjon többet, vagy sportoljon.

Skorpió: Érzelmileg nagyon kapcsolatban állsz partnerével, és máris elkezdtél másokként működni. Különösen jó nap, ha jogi vagy újságírói tevékenységet folytat. Alacsonyabb költségek. Jó egészség.

Nyilas: Nincs mód a kikapcsolódásra és az élvezet elindítására. Még mindig gyanús vagy anélkül, hogy szükség lenne. A munkában nehéz feladatok várnak rád. Csak légy kitartó és ez mind véget ér számodra. Jó egészség.

Bak: A partner komoly szándékában van, ezért ne vegye könnyedén a szavait. Sokat dolgozol, szóval talán új munkát kell keresnie. A torok érzékeny.

Vízöntő: Túl sokáig elemezted partnerének cselekedeteit, így elkezdesz eltúlzni, és a partnered mérges lesz rád. Harcolni kell a helyéért a munkahelyén. Jó a kommunikáció. Jó egészség.

Halak: Ha a legkevésbé számít arra, megjelenik egy olyan személy, akit tetszik első látásra. Javítson ki egy kis kapcsolatot munka közben a kollégákkal. Fizetje ki a számlákat időben. Egészségügyi stabil.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét