Napi horoszkóp 2020. október 01

Kos: A tegnap este még mindig kering az erekben. A hallott szavak továbbra is átszúrták a füledet. Ma az emlékből fog élni. Ön véget vet néhány lemaradásnak. Ne igyon hideg italokat.

Bika: Szomorúvá teheti szeretteit a boldogtalan gyermekkorról szóló történetével. Ezután a szenvedély felgyullad. ehhez használjon jól megérdemelt pihenőnapot. Keringési problémák.

Ikrek: Az a személy, akit még nem láttál gyermekkori óta, megjelenik ma, és felrázza az érzelmi életét. A nagy adósságok miatt extra munkát kell végeznie. Az egészség jó.

Rák: Túl vonzó vagy partneréhez, és ezért jobban érzi magát. A szeretetnek kölcsönösnek kell lennie. Van egy üzleti terve. Ideje a megvalósításnak. Gyomorgörcsök.

Leo: Magányt akar ma. Néhány nap jön, amikor minden zavar. Magyarázza el ezt őszintén partnerének. Tervezte a nyaralását, de ma még dolgoznia kell. Időben látogasson el a fogorvosra.

Szűz: Vitorlázott furcsa vizekbe. Annak ellenére, hogy tél van, érzékeli a távolságot, amely valahol elkábít. Használja a napot egy beteg rokon meglátogatására. Az egészség jól szolgál.

Mérleg: Néha úgy viselkedik, mint egy szerelmes gyermek. Ha felnövekszik, rájössz, hogy egy komoly kapcsolat komoly embereket igényel. Új kölcsönre gondol. Ne panaszkodj. Álmatlanság.

Skorpió: Hirtelen lehetőséget kap egy rövid utazásra szeretteivel. Ne hagyja ki ezeket a lehetőségeket. Ne gondoljon az illegális üzletre. Óvakodj a megfázástól.

Nyilas: Látott egy kellemetlen helyzetet, és azonnal kétségei vannak mindenről és mindenről. Szállj le a földre. Könnyű keresetet keres. Ez nem jó. Fájdalom a bal fülben.

Bak: Szeretnéd a régi társaságot és a nyugodt légkört. Partnered azt szeretné, ha több időt töltene egyedül. Édes dilemma. Menj dolgozni, amíg megvan. A sérülés lehetősége.

Vízöntő: Nem tudod, hogyan kell néha élvezni. A mai nap a megfelelő nap ehhez, és felmerül néhány apró dolgot, hogy elronthassa. Legalább egy napig tartson szünetet az erős kötelezettségektől. Régi csukló sérülés.

Halak: Ha továbbra is ésszerűtlenül viselkedik, minden eddiginél azonnal változhat. Új ismerős. Van energiád a kemény munkához. Arcüreggyulladás.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét