Napi horoszkóp 2020. november 29

Kos: A partnere úgy vált, hogy krónikusan elégedetlen vagy, ezért valószínű, hogy elhagy téged. Nagyon ambiciózus és a karriered nagyszerűen halad. Elhanyagolta az egészségét.

Bika: Ön gyakran ragaszkodik elfoglalt emberekhez, és nincs rá szüksége. Jobb, ha egyedül marad, és várja meg a megfelelő embert. A munkahelyei felhalmozódtak. Kisebb torokprobléma.

Ikrek: A kapcsolata nem reális, és ne tévessze meg magát. Többet mész ki a barátokkal. Családja támogatja Önt az új munkahelyén. Kezdj sportolni.

Rák: Nincs bátorsága a szakításra, mert fél a magánytól, és már nincs semmi baj. Nagyon szorgalmas vagy, és dicséretet fog kapni a munkáért. Töltsön többet, mint amennyi van. Jó egészség.

Leo: Rövidebb kirándulások során azonnal megismerheti egy olyan embert, akit tetszik. Ha nem foglalkoztat, akkor munkát kaphat online. Lehetséges alacsonyabb nyereség. Átmeneti fejfájás.

Szűz: Tegyen kellemes estét egy romantikus randevúban partnerével. Munkahelyi stressz van, valaki kellemetlenül fog meglepni. Vigyázzon az étrendre, amelynek fogyott.

Mérleg: Az a személy, akivel társalog, veled akar lenni. Rossz idő számodra a szerelemről. Melegítse fel a székét, és kezdje el tanulni. Lehetséges nem tervezett kiadások. Jó egészség.

Skorpió: Egyre gyakrabban kezdett gondolkodni a házasságról és a gyermekekről. Készülj fel komoly dolgokra. A munkahelyén instabil, különösen, ha ingatlanokkal dolgozik. Jó egészség.

Nyilas: Megkapja azt, amit akar, és megnyeri a kívánt személyt. A kollégák féltékenyek a munkájára, így pletykálnak rólad. Indítsa el a mentést. Egészségügyi stabil.

Bak: A partneri támogatás nagyobb, mint korábban, és sokat jelent neked. Egyelőre nincs problémád a szerelemben. Ha fejlődni akar, akkor maximálisan elkötelezett kell a munkája iránt. Jó egészség.

Vízöntő: Ha egyedül vagy, akkor hamarosan talál egy jó időszakot a szerelemhez. Időnként nem biztos a döntéseiben. Ne halasztja el, ha nem kell őket azonnal elvégeznie. Jó egészség.

Halak: Tetszik valaki, akivel dolgozik, de úgy tűnik, hogy nem veszi észre. Egy nagyon sikeres emberrel fog kezdeni dolgozni. Biztos siker az üzleti életben. Kisebb gyomorprobléma.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét