Napi horoszkóp 2020. november 28

Kos: Ha szabad vagy, egy új szerelem van a láthatáron. Lehetséges rövidebb út. Mikor dolgozik, ne hozzon döntéseket sietve, hogy később ne merüljön fel problémák. Jó egészség.

Bika: A partnered egyre vonzóbb számodra, és egyáltalán nem látja a hibáit. Forgalmas nap és nagy tömeg várja Önt. Fizetje ki a számlákat időben. Legyen óvatos a forgalomban.

Ikrek: Oldja meg a problémákat partnere vitatása nélkül, és próbáljon kicsit kevésbé gyanakvó lenni. Csendes nap a munkahelyen, nagyobb problémák nélkül. Változtassa meg étrendjét, hogy ne legyen problémája.

Rák: Egy partnerrel egy romantikus nap vár rád, főleg ha úton vagy. A jó munkahelyi kommunikáció segít egy idősebb kollégától. Lehetséges torokprobléma.

Leo: Az érzelmi szinten nincsenek problémák, és a kapcsolatok szebbé és stabilabbá válnak. A munka során nehéz elfogadni az új szabályokat, továbbra is ragaszkodik a régi szabályokhoz. Sportoljon vagy pihenjen.

Szűz: Jó találkozása van egy múltbeli emberrel. Próbáljon több időt tölteni a családjával. Nincs elég szabadideje a munka miatt. Jó egészség.

Mérleg: Ami a szeretet, minden rendben van, ne gondolj új kapcsolatra. Több együttműködés a kollégákkal, mert ez sokat jelent neked a munka során. Lehetséges nyereség. Egészségügyi stabil.

Skorpió: Mindeddig jól tudsz megbirkózni új partnerével, és szereted azt a figyelmet, amelyet ő fordít neked. Kedvező nap, ha kereskedelemmel foglalkozik. Lehetséges nyomásprobléma.

Nyilas: Végre rájött, hogy nem minden lehet ideális, tehát egy kicsit beállítania kell. Rugalmasabbnak kell lennie, különösen, ha sok emberrel dolgozik. Jó egészség.

Bak: Mutasson egy kicsit jobban megértést partnerének, ha rossz hangulata van. Lehetséges, hogy konfliktusba kerül egy kollégával, de ők mindent gyorsan megoldanak. Átmeneti fejfájás.

Vízöntő: Szerelmesen a partner energiája és az odafigyelése kedves és stabil. Könnyedén elérheti további jövedelemforrásokat, ha erőfeszítéseket tesz. Egészségügyi stabil.

Halak: Töltsön több időt a partnerével, de az egész családdal is. Próbáljon jobban szerveződni, ha sok felelőssége van. Erősítse immunitását vitaminokkal és táplálja étrendjét.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét