Napi horoszkóp 2020. november 27

Kos: Ha magányos, kicsit gyakrabban kimegy, mert így hamarabb találkoznak. Vállalkozásának jelenleg jól megy, tehát pihenjen egy kicsit. Lehetséges amni-nyereség. Látogasson el a fogorvoshoz.

Bika: Néha nem biztos abban, hogy élettársa hűséges-e. Ha kétségei vannak, beszéljen róla nyíltan. Az alacsony jövedelmek miatt nincs hajlandó dolgozni. Lehetséges torokprobléma.

Ikrek: Az Ön partnere maximális figyelmet fordít rád, és mindenben örömmel szolgál. Kicsit toleransebbnek kell lennie a munka során, főleg ha nagy csapatban dolgozik. Az egészség megváltoztatható.

Rák: Tegyen kellemes estét partnerével és barátaival egy randevún. Csalódni fog olyan emberben, akivel dolgozik. Keressen egy kicsit. Növekedett a súly, tehát kezdje diétával.

Leo: Ha a legkevésbé számít rá, megjelenik valaki új, akit azonnal tetszeni fog. Egy kis veszekedés az egyik családtaggal. Meg fogja oldani a papírmunka problémáját. Jó egészség.

Szűz: A környezetéből származó személy kedvel téged, és úgy tűnik, hogy nem veszi észre. Néhány munka nem halasztja el, azonnal meg kell fejeznie őket. Csökkentse a szükségtelen dolgokra fordított kiadásokat. Jó egészség.

Mérleg: A szeretet stabil és gyönyörű. Élvezi a partnerével való együttélést, és érzelmekkel tele van. Ha munkát keres, akkor kap néhány új ajánlatot, de alaposan gondolja át, hogy mit fogad el. Jó egészség.

Skorpió: Egy kis szerencsével kiszabadulsz egy kellemetlen helyzetből, amelyben hibád vagy. Dühös lesz a munkahelyen, mert néhány új szabályt alkalmaznak nekik. Lehetséges feszültség és álmatlanság.

Nyilas: Fordítson nagyobb figyelmet partnerére, és töltsön több időt együtt. Ha csak dolgozik, akkor nincs helye a szeretetnek. Igazítsa az üzleti kötelezettségvállalásokat, hogy több idő legyen. Jó egészség.

Bak: Egy új kapcsolatban olyan, mintha még nem nyugodt volna, érzelmi görcsben szenved. Ha munkát keres, próbáljon megtalálni valamit az interneten. Legyen óvatos a forgalomban.

Vízöntő: Ne gondoljon tovább a múltbeli kapcsolatokra, hanem forduljon az újhoz és élvezze. Menj ki egy partnerrel és barátaival. Próbáljon ne figyelmeztetni arra, hogy késik a munkában. Jó egészség.

Halak: Az út mentén találkozhat egy csodálatos személlyel, akinek tetszett azonnal. Egy külföldi barát felhívja Önt, ha hosszú ideje nem hallottál róla. Az üzlet jelenleg jó. Óvakodj a sérülésektől.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét