Napi horoszkóp 2020. november 26

Kos: Ha nem áll kapcsolatban egymással, akkor első látásra is szerelmes lehet. Kezdje meg azokat a munkákat, amelyeket elvitt. Kicsit nehezebb tárgyalni a kollégákkal. Lehetséges torokprobléma.

Bika: Élvezni fogja a romantikus vacsorát. A partnernek fájdalmas tervei vannak veled. A művészi tehetséged előtérbe kerül. Karrierépítés. Jó egészség.

Ikrek: Találtál egy olyan partnert, akivel csak élvezheti. Mutasson több érzelmet partnerének. Nem áll a munka középpontjában, zavart és feledékeny. Az egészség megváltoztatható.

Rák: Az a személy, akivel kapcsolatba szeretne lépni, arra vár, hogy tegye meg az első lépést. Egy kis veszekedés az egyik családtaggal. Készítsen egy kicsit jobban az üzleti kötelezettségvállalások körül. Egészségügyi stabil.

Leo: Szép nap, hogy kimentünk egy partnerrel. Érzelmileg gyönyörű és stabil. Valaki kellemetlen meglepetést és csalódást okoz majd a munkahelyén. Ha óvatosan jár a forgalomban.

Szűz: Tetszik valaki a környezetéből. Légy kicsit érzelmileg nyitottabb, és jobban fogod érezni magát. Pénzügyi helyzete javulni fog. Lehetséges alacsonyabb nyereség. Jó egészség.

Mérleg: Nem tudott időben tisztázni néhány dolgot a partnerével, tehát most számíthat a problémákra. Egyelőre még nem áll készen a felelősebb munkára. Lehetséges költségek. Csökkentse az alkohol mennyiségét.

Skorpió. Az új kapcsolat megkezdése előtt tisztítson meg mindent az előző kapcsolattal. Tartósan figyelmen kívül hagyja valaki udvarlását. Munkahelyén az állításai félreértelmezhetők. Az egészség most jó.

Nyilas: Partnered mindent bíz meg, amit mond, és maximális figyelmet fordít rád. Élvezze a szeretet. Az üzleti életben egyre jobb lesz, tehát lazítson egy kicsit. A gyomrod érzékeny.

Bak: Hozza ki a legtöbbet a pillanataiból a partnerével. Minden úgy fog történni, ahogy kívánta. A munkahelyi helyzet nem lesz jó, de ideges lesz, ez nem fog segíteni. Jó egészség.

Vízöntő: Ne gondoljon a korábbi szerelmekről, hanem forduljon új kapcsolathoz és pihenjen. Az alacsony jövedelem miatt nem elég motivált a munkahelyén. Kisebb kiadások. Óvakodj a sérülésektől.

Halak: Szerelmes vagy, és ez mutat benned. Partnered azt szeretné, ha több időt töltenek együtt. Kemény hete lesz a munkahelyén, de sikeres lesz. Jó egészség.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét