Napi horoszkóp 2020. november 25

Kos: Gyakran cserél partnereket, mert valami ideálisra törekszik, és nem veszi észre, hogy te sem ideális. Az alacsony jövedelem miatt családja nem támogatja új munkahelyén. Lehetséges hideg.

Bika: Féltékeny lettél néhány hallott történet miatt. Mindent ellenőrizze, és beszéljen partnerével. A munkatársak sokat segítnek a munkahelyen. Jó egészség.

Ikrek: kedvező nap egy új ismerkedés és a kapcsolat kezdete számára. Több szentelje magát a családi tevékenységeknek. Próbáljon jobb munkát találni. Az egészség jó, tele van energiával.

Rák: Tudassa partnerével, hogy nagyobb figyelmet és gyengédséget igényel. Egyre több üzleti kötelezettség vár rád. A pénzügyi helyzet kissé jobb. Jó egészség.

Leo: A hangulat a partnerét is befolyásolja. Próbáljon meg pihenni akkor is, ha problémák vannak. Nagy az elvárásod egy új állásra. Menj sportolni.

Szűz: Az Ön partnerének eszébe jut, hogy egyre inkább elkötelezett vagy a munka iránt, és nem ő iránt. Próbáld megváltoztatni. Kicsit lusta lettél, amikor dolgozott, tehát most már sokat felhalmozott. Jó egészség.

Mérleg: Ha nem áll kapcsolatban egymással, akkor lehetősége nyílik új barátokkal találkozni kölcsönös barátainak útján. Hosszú távú tervet kell készítenie, amikor a munka folyik. Vigyázz, mit eszel.

Skorpió. A kapcsolata stabil és javul. Meglepje partnerét egy kis ajándékkal. Lehetséges rövidebb út. A kollégák féltékenyek a munkájára, így pletykálnak rólad. Az egészség megváltoztatható.

Nyilas: Olyan boldog vagy a partnerével, mint a kapcsolat kezdetén volt. Egy kicsit elhanyagoltad a barátait, így elkezdtek bántalmazni téged. Túl sok üzleti kötelezettsége van. Jó egészség.

Bak: Tisztítson meg mindent a régi kapcsolattal, mielőtt újat indítana. A magány érzése gyorsan elmúlik. A munka egyelőre jó, ne aggódjon ok nélkül. Átmeneti fejfájás.

Vízöntő: A környezetéből származó ember szeretne kapcsolatot veled. Ha bízik benne az ötletedben, ne hallgass másokra. Kezdje el időben megtakarítani és kifizetni a számláit. Jó egészség.

Halak: Csodálatos estét fog eltölteni barátaival és partnerével egy randevún. Próbáljon meg ne konfliktusba kerülni kollégáival. Lehetséges alacsonyabb nyereség. Legyen óvatos vezetés közben, ha sofőr.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét