Napi horoszkóp 2020. november 24

Kos: Ön pazarolja az időt a lényegtelen dolgokra, és elhalasztja a fontos dolgokat. Ma egy kedves ember rámutat erre. Vedd komolyan. Egy régi sérülés ismét problémákat okoz.

Bika: Az a személy, akiről törődik ma, javasol valamit, ami erősíti a kapcsolatait, és amelyet el kell fogadnia. A problémák halmozódnak fel. Az egészséged jó.

Ikrek: Állj meg egy pillanatra a folyamatos futással valakinek. Jobb, ha eldönti, mit akar. Komoly kritikát érdemel. Valami nincs rendben a hallással.

Rák: Csak hozzákapcsolódott egy olyan emberhez, aki megérdemli, de kicsit gondolkodnia kell a fejével is. Beszélgetni fogsz olyan emberrel, akit már régóta ismersz. Itt van a hideg.

Oroszlán: Az a nap, amelyet szeretettel teremttek az ebben a jelben született túlnyomó többség számára. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy magától jön. A dolgok nem mennek jól. Látogasson el a fogorvoshoz.

Szűz: Olyan jó légkört teremtettél a kapcsolatokban, hogy most minden úgy megy, ahogy kellene. Ne várja el, hogy mindig így legyen. Jó üzleti lépéseket tegyen. Jó immunitása van.

Mérleg: Elfelejtette az egy ember számára tett ígéretet, aki fontos az üzleti vállalkozásaiban. még nem késő. Ez nem a szerelem napja. Nem koncentrálsz.

Skorpió: Sok dolgot elindítottál, de egyiket sem fejeztél be. Egy ilyen körülmény problémák hegységét okozhatja. Egy ember napokig figyeli téged. Ellenőrizze a vérképét.

Nyilas: Nem számítottál erre a szerelemben való ilyen fejlõdésre. Most zavart vagy, és nem tudod, hová menj tovább. Fogadjon el egy szokatlan munkát. elégedett leszel. Rosszul eszel.

Bak: Egyszer régen volt valami azzal a személlyel, aki ma felhív téged. ez nem ért véget, és nem fog ismét. Légy okos. Nehéz pénzügyi helyzet. Idegesség és álmatlanság.

Vízöntő: A legjobb lenne, ha egész nap tudna aludni. Bármi, amit elkapsz, nem fog működni. Tehát ne csinálj semmit, ami nem szükséges. Az alkohol nem jelent megoldást.

Halak: Sokkal jobb hírekre számítottál a társaságtól, de sajnos valaki más kapott minden dicséretet. Idő lesz neked is. Túl feszült vagy, és veszélyeztetheti az egészségét.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét