Napi horoszkóp 2020. november 22

Kos: Érzelmileg elégedett vagy és sokkal jobb vagy új kapcsolatban. Naponta dolgozva sikert érhet el, és javul pénzügyi helyzetével. Lehetséges rövidebb út. Óvakodj a sérülésektől.

Bika: Meghívást kap egy meglátogatott személy elhagyására kölcsönös barátainak útján. A munka miatt elhanyagolta a családi kötelezettségeket. Szervezz egy kicsit jobban. Jó egészség.

Ikrek: Amikor a legkevésbé számít rá, megjelenik egy olyan személy, akit azonnal tetszeni fog. Kicsit lusta vagy a munkához, tehát siess, hogy mindent időben elkészítsen. Egészségügyi stabil.

Rák: Tisztítson meg mindent az előző kapcsolattal, mielőtt az újval kezdené. Legyen óvatos, akivel üzleti partnerkapcsolatot indít. Van energiád és akaratod dolgozni. Legyen óvatos vezetés közben, ha sofőr.

Leo: Az Ön partnere ideges lesz a munka miatt, tehát fordítson kissé több figyelmet rá. Lehetséges rövidebb út. Jelenleg jó, ha már nem aggódik a munka. Immunitása csökken, szentelje magát az egészségnek.

Szűz: Egy szép nap vár kedves emberek körében. Kerülje a partnerével a pénzügyekről való beszélgetést. Tervezés nélküli költségek. Menj kikapcsolódni.

Mérleg: Kedvező nap egy új ismerkedés és a kapcsolat kezdete számára. Az üzleti életben egyre több kötelezettség vár rád. Pénzügyi haladás. Figyelje, mit eszik, a gyomor érzékeny.

Skorpió: Most sokkal érzelmileg nyitottabb és készen áll a változásokra. Egy jó munkanapon segítséget fog kapni kollégái, és minden gyorsan véget ér. Jó egészség.

Nyilas: Hamarosan találkozol egy nagyon szokatlan és érdekes emberrel, aki azonnal érdekli Önt. Ideje dolgozni. Egészségügyi stabil.

Bak: Szép nap, hogy elmenjek partnerével. Szerelmes vagy, és ez megmutatkozik benned. Lassan halad, de pénzügyi szempontból biztosan halad, így pihenhet. Mozgás tovább.

Vízöntő: Valaki, akivel kapcsolatba akar lépni, arra vár, hogy felhívja. Jelenleg a párhuzamos összeköttetések iránti ötleted van. Nem áll a munka középpontjában. Nagyon figyelmetlen és feledékeny vagy.

Halak: Élvezni fogja a partnerével töltött pillanatokat. Tetszik, mert a partner mindenben tetszik. A kollégák féltékenyek a munkájára, így pletykálnak rólad. Egészségügyi stabil.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét