Napi horoszkóp 2020. november 21

Kos: Minden más lenne, ha komolyan veszi a szeretteid figyelmeztetését. Így keressük ki a kiutat. Helyezze át az ön feladatát. Enyhe hideg.

Bika: Csak ma fogja megérteni, mit mondott neked partner hosszú ideje. Kicsit késő, de jobb késő, mint soha. A legjobb ma egész nap pihenni. Gyomorrontás.

Ikrek: Érezted, hogy valami a kapcsolatokban nem megfelelő. Csak őszintén kell mindent nyilvánosságra hoznia. Ma a megfelelő idő. A fáradtság felülmúlott téged. Lehetséges lábprobléma.

Rák: A szomszédságban csalódott ember vigaszt fog keresni a karjában. Gondolj arra, hogy eddig hol volt. Gyűjtsön erőt a következő hétre. Ellenőrizze a májműködését.

Leo: Viccesnek tűnt egy szeretett ember előtt, és most kísértet téged. Gondolj arra, hogy valóban a te hibád van-e. Ma komolyan kell terveznie a jövőt. Szédülés.

Szűz: Ma szüksége van egy meleg szobára, csendes zenére és egy szeretett emberre magához. Mindez kéznél van. Hagyja az üzleti problémákat a holnapra. Hirtelen elkezdett hízni.

Mérleg: Egy iskola barátja elmondta neked a korábbi események valószínűtlen változatát. Most zavar téged. Kiváló lehetősége van külföldre utazni. Nagyon ideges vagy.

Skorpió: Nincs mód arra, hogy egyértelművé tegyük magaddal, hogy mit szeretnél a partnerétől. Meglátogat egy olyan személy, akinek gyanús tartalommal kapcsolatos üzleti ajánlata van. Vágj le egy kis alkoholt.

Nyilas: A szerelmi intoxikációból fakadó nyugalom az utolsó pillanatban érkezik. ki tudja, mi lenne, ha más lenne? Gondolkodik azon, hogyan kell visszafizetni az adósságokat. Növekedett a baleset esélye.

Bak: A partnered ma nincs abban a hangulatban, és ez negatívan befolyásolja a hangulatát is. Menj a természetbe. A séta mindig kedves. Nincs holnap terve. Migrén.

Vízöntő: Nagyon sok időt tölt felesleges apró dolgokra a fejed körül. Vigyázzon partneredet érintésre. Készüljön fel a nagy kötelezettségvállalásokra. Allergiás problémák.

Halak: Nem jogosult előadásokat tartani a partnerének az érzéseiről. Jobban meghatározza az érzéseit. Az új kölcsön a megfelelő időben érkezik meg. Emelkedett cukorszint.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét