Napi horoszkóp 2020. november 09

Kos: Tudnál egy kis figyelmet fordítani a szavakra, amelyeket idegenek előtt mondasz. Ma drágákba kerül. A túlbizalom néha fáj.

Bika: Nem tűnik készen a toleranciának. Kicsit idegesedik, majd megbánja. Nézze az életet világosabb oldalról. Senki sem tökéletes, még te sem. Látogasson el a fogorvoshoz.

Ikrek: Rossz emberbe ütközött gyengeség pillanataiban, és fogalmam sincs, hogyan lehet fájdalom nélkül kiszabadulni belőle. Koncentrálj a munkára. Emésztőrendszeri problémák.

Rák: Egy olyan ember, akit régen legyőzött, megpróbál visszatérni az életedbe. Jó lenne, ha ez nem történt meg, de sajnos nem vagy határozott. Nagyon felejthetetlenné vált az utóbbi időben.

Oroszlán: A kölcsön törlesztőrészlete egymás után érkezik. Jobb lenne, ha komolyan veszi és megpróbálja valamilyen módon javítani pénzügyi helyzetét. Allergiás reakció.

Szűz: A mai nap olyan, mint az Ön számára. Tehát használja a lehető legjobban. A partnert az utóbbi időben nagyon elhanyagolták. Jókedvű; lelkes.

Mérleg: jellegzetes helyzet az Ön számára. Ha két jó lehetőséged van, akkor a határozatlanság mindkettőt tönkreteszi. Hallgassa meg egy bevált barát tanácsát. Gyomorégés.

Skorpió: meghatározatlan állapotba került. Bármi, amit gondolsz, értelmetlennek tűnik számodra. Nézze meg, milyen csodálatos a nap, és sötétedni kezd. Minden ok nélkül ideges vagy.

Nyilas: A szabad emberek számára lehetőség nyílik olyan emberekkel találkozni, akik akár élettársak is lehetnek. Természetesen az összes kocka össze kell tenni. Egy étrend megfelelne neked.

Bak: Üdvözöljük a boldogtalan szerelem klubjában. A legjobb, ha összegyűjtjük az erőt, és elmondhatjuk, hogy mi történik önmagában. A főnök dühös rád és büntetést készít neked. Hasmenés.

Halak: Semmi esetre sem fogadja el a valóságot, ahogy van. A világ nem az Ön kívánságainak felel meg, minél hamarabb megérted, annál jobb. Kínozza a súlyos pénzhiány. Gyomorfájdalom.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét