Napi horoszkóp 2020. november 06

Kos: Messze sétáltál a terveidben és vágyaidban. Időnként szerénynek kell lennie a céljainak megvalósításában. Két embert bántott a véleményével. Ideges vagy.

Bika: Nagyszerű bevezetést nyújtott be egy kedves ismerőséhez. Ma, mi történjen utána, megtörténjen. Kimaradt egy kis szünet a munkából. Ellenőrizze a májenzimeket.

Ikrek: Parterre elmondta neked, mi volt. Ön rajtad múlik, hogy ma eldönti-e a kapcsolata. Az egyik megoldatlan üzleti probléma kísérti Önt. Az egészséged jó.

Rák: Ön nem tett semmit azon, amit megígérte magának és partnerének. Mit gondolsz, meg kellene tartanom a szavam? Meglátogat egy munkatárs, aki már hosszú ideje nem dolgozik. immunitása nagyon jó.

Leo: Ne kísértsd túl sokat a partnereddel. És tűrésének és türelmének korlátai vannak. Sajnálom. Ön kitalálja, mit tegyen az extra pénzáramlás érdekében. Látogasson el sürgősen a fogorvoshoz.

Szűz: Ismét a túlérzékenység olyan problémákat okoz, amelyek senkinek semmit nem tudnak tenni. Az üzleti ajánlat nem olyan rossz, mint amilyennek látszott. Az egészség stabil.

Mérleg: Bizonyára hosszú ideje gondolkodik ezen. Sajnálom, hogy nem használja ki jobban. Az egyik szomszéd nagy szívességet kér tőled. Óvakodj a pénz vagy dokumentumok elvesztésétől.

Skorpió: Jó, hogy végre összegyűjtötte az erejét, és az igazságot a szemébe nézte, bármi is volt. Mindent legyőz. Készítsen tervet a jövő heti tevékenységekre. Puffadás.

Nyilas: Vigyázzon egy olyan családtagra, aki nem érzi jól magát. Ezt rendkívül súlyos állapotnak tekintik. Az elhanyagolható munkahelyek elhalasztása. Ételallergia.

Bak: Ma fordulhat elő, hogy egy kicsit jobban megismerkedik egy olyan emberrel, aki nagyon ideges lett. Látni fogja, hogy nem minden úgy van, mint amilyennek látszik. Szüksége van egy kis szünetet. Jön a szünet.

Vízöntő: A szerelem napja. Különösen az éjfél körül született emberek számára. Fizetés nélküli emlékeztetőt kap. Rendezze adósságait. Egészségből lősz.

Halak: Ugyanazon a témán beszélsz, és ez kissé fárasztóvá vált a körülvevő emberek számára. Az élet tele van különféle dolgokkal. Nem értette egy kolléga jó szándékú tanácsát. Vírusos fertőzés.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét