Napi horoszkóp 2020. november 05

Kos: Amikor a legkevésbé remélte, megjelenik egy új csodálatos ember, aki azonnal érdekel téged. Kicsit lusta vagy, tehát elhanyagolt néhány olyan munkát, amelyet elvégeznie kellett. Jó egészség.

Bika: Örülsz, ha kikapcsolsz a partnere és barátai között. Társa figyelmével elbocsát minket, és tetszik. Kollégák segítenek a munkában, és ez sokat jelent neked. Lehetséges nyereség. Jó egészség.

Ikrek: Új romantika lehetséges rövidebb üzleti úton. A közelmúltban elhanyagoltad a barátait, így elkezdtek átadni neked. Az üzlet jelenleg jó. Gondoskodj az egészségedről.

Rák: Forduljon új kapcsolatba, ne gondoljon állandóan a múltra. Elégedett vagy új partnerével, de még nem nyugodt. Megpróbál időben elmenni dolgozni. Lehetséges torokprobléma.

Oroszlán: A partnere azt akarja, hogy több időt töltsön együtt. Ne hagyja figyelmen kívül partnerét és családját üzleti kötelezettségek miatt. Szervezz egy kicsit jobban. Jó egészség.

Szűz: Nagyon múlik tőled, és nem csak a partnerétől. A problémát nyitott beszélgetésben kell megoldania. Dicséretet kap a munkájáért a munkájáért. Fizetje ki a számlákat időben. Igyon több folyadékot.

Mérleg: A kapcsolat kezdetén legyőzte a kis problémákat, tehát most már nyugodt és élvezi a partnerét. Dühül a változások miatt a munkahelyen. Jó egészség.

Skorpió: Ha csak dolgozik, akkor nincs helye a szeretetnek. Kezdjen el kicsit tovább a barátokkal. A kollégák féltékenyek rád és a munkádra, így pletykálnak rólad. Immunitása lecsökkent.

Nyilas: Most sokkal jobb kommunikációt folytat a partnerével. Kényeztesse érzelmeit és élvezze. Ha kitartó vagy, akkor mindent elsajátíthat és megtanulhat. Kisebb pénznyereség. Jó egészség.

Bak: Harmonikus kapcsolatra törekszel, de néha nem biztos benne a döntéseiben. Vállalkozásának eddig jól megy, így pihenhet. Egy kedvező nap tanulásra vagy utazásra. Pihenjen még egy kicsit.

Vízöntő: Jól megbirkózol a partnerével, és partnere tudja, mikor van rossz hangulat. Kap néhány új üzleti ajánlatot. Lehetséges rövidebb üzleti út. Gondoskodj az egészségedről.

Halak: Mutasson jobb megértést partnerének problémáiról, és fordítson több időt és figyelmet neki. Nincs elég türelme a munkában, így problémáid lesznek. Átmeneti fejfájás.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét