Napi horoszkóp 2020. november 02

Kos: Az öntudatos vágyakozás napjainkban előtérbe kerül. Lehetséges, hogy nagyobb problémák is vannak. A szerelem területén egy kicsit szünet. A hőmérséklete kissé megemelkedett.

Bika: Házasok számára egy nagyon veszélyes helyzet, amely könnyen hozhat valamit, amit nem akart. Biztonság szükséges. Ön gyanús üzletbe kezdett. Az egészséged jó.

Ikrek: Ma megérinti a szerelem sötét oldalát. Jó tudni, hogy néz ki ez a jövő napjaira is. Nincs látható munka és nincs pénz. Immunitása súlyosan meggyengült.

Rák: A partner ma nagyon jó hangulatban van. Próbálja meg ezt a helyzetet jó ideje használni. Elég aggódni. Az egyik kolléga dühös rád. Tisztázza a problémát. Torokfájás.

Leo: Sokat fog hiányozni ma. Soha nem álmodtál arról, hogy mennyit jelent a szeretett ember számodra. Megnyílik a kevés előrelépés lehetősége. A vírusfertőzés veszélyes.

Szűz: Egy sikeres nap minden tekintetben előtted áll. A szerelem megmutatja valódi arcát. Egy hívás kissé megrázza. Nagyon jó állapotban van.

Mérleg: Ön a környéken egy ostoba történetre jutott, és ma megfizeti a gondatlanságát. Egy ember akar látni téged. Óvakodj a kulcsok elvesztésétől. Fejfájás.

Skorpió: Nagyon rossz hangulatban kelsz fel, és nem fogod tudni ennek okát. A természetbe menni a legjobb gyógyszer. Az üzlet egyébként nem megy. Látogasson el a fogorvoshoz.

Nyilas: Csodálatos nap új ismerősök számára. csak egy ilyen történik a buszpályaudvaron. Ne várjon túl sokat egy új kollégától. Ellenőrizze a vérképét.

Bak: A vállán jól fog viselni téged a mai kötelezettségei mellett. Este kissé jobb pillanatok következnek be. Lesz egy kis szenvedély és valami más. Van elég energiád.

Vízöntő: Bármely meggondolatlan cselekedet előre nem látható következményekkel járhat. az idők, amikor élsz, nagyon stresszes. Nem kölcsönzhet pénzt közeli barátaitól. Orrmelléküregek.

Halak: Nagyon instabil nap egy kis sérülés lehetőségével. tehát légy nagyon óvatos. Ezenkívül a munkahelyi helyzet nagyon stresszes is lehet. Vigyázat, figyelem.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét