Napi horoszkóp 2020. november 01

Kos: A partnere azt akarja, hogy több időt töltsön együtt. Ne hagyja, hogy a munka az első, a szerelem pedig a második. Indítsa el a mentést. Az egészség megváltoztatható.

Bika: Örülök az új kapcsolatodnak, és ily módon próbálsz maradni. Töltsön egy kicsit több időt a családdal. Vigyázzon, amit aláír a munkahelyén. Lehetséges torokprobléma.

Ikrek: Amikor legkevésbé számít rá, valaki új jelenik meg. Semmi sem megy a terv szerint, és ahogy várták. Tegye közzé üzleti javaslatait. Jó egészség.

Rák: Készüljön fel bulizni egy nagyobb társaságban. A partner aggódik a munka és a pénzügyek miatt. Ügyeljen arra, hogy időben elinduljon a munka. Jó egészség.

Leo: Az új kapcsolatok első problémái megjelentek, ám ezek gyorsan megoldódnak. A karrier területén viszonylag jó minden. Rövidebb út lehetséges. Mozgás tovább.

Szűz: Ha szerelem van, minden probléma kevésbé fontos. Jelenleg érzelmi és készen állsz arra, hogy kedvelje partnerét. Siess a munkahelyén, hogy mindent időben elkészítsen. Jó egészség.

Mérleg: maximálisan élvezi partnere társaságát. Lepje meg partnerét egy kis ajándékkal. Meg kell rendeznie a pénzügyi helyzetet. Kicsi félreértésed lesz a kollégákkal. Jó egészség.

Skorpió: Érzelmi szinten régi problémák, keresse meg a módjukat azok leküzdésére. Kicsit több időt vesz igénybe, hogy munkát szenteljen. Megkínoznak még egyszer kilók.

Nyilas: Ha magányos vagy, fogadjon el egy hosszú időn át kedveltektől kapott meghívót. Az Ön vállalkozása jelenleg jól működik. Egészségügyi stabil.

Bak: Most javult a kapcsolata, mert néhány nézeteltérést megoldottál. Pihenjen és élvezze a partnerét. Néhány munkahelyi változás jó lesz neked. Jó egészség.

Vízöntő: A felesége felesleges féltékenységének köszönhetően kezdett randevúzni téged. Lehetséges alacsonyabb pénzbeli nyereség. A pénzügyi helyzet lassan javul. Jó egészség.

Halak: Jó a partnerével, de olyan, mintha nem lenne nyugodt. A Relax partner minden figyelmet odafigyel. Kollégák segítenek munkájában, és ez sokat jelent neked. Az egészség megváltoztatható.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét