Napi horoszkóp, 2020. július 28

Kos: Az érzelmi válság alatt új lehetőségek jelennek meg. Ideje, hogy komolyabbá váljon és letelepedjen. Várjon kevesebb kellemetlenséget a kollégákkal szemben. Mentálisan megrázott egy kicsit.

Bika: Jobban tudsz megbirkózni a partnerével, és a kapcsolata most stabilabb. Ne tegyen semmit a törvényen kívül, mert problémái lesznek. Nincs jó kapcsolat a főnökével, így problémák is előfordulhatnak. Jó egészség.

Ikrek: A partner egyre inkább féltékeny, így nyíltan beszélnie kell mindent. A családi támogatás új munkahelyen sokat jelent neked. Fáradt vagy, pihenésre van szüksége.

Rák: Több időt kellene töltenie a partnerével. Tegyen egy kicsit jobban szerveződést az üzleti kötelezettségvállalások körül, hogy több ideje legyen. Minél több testmozgást és kerülje el az alkoholt.

Leo: Tetszik egy olyan ember, akivel egy barátján keresztül találkoztál. Van okod, hogy örüljetek. A karrier és a pénzügyek területén jelenleg stabil, tehát lazítson. Az egészség stabil.

Szűz: Ha egyedülálló vagy, érdekes ismerős és egy kellemes este várja Önt. Most könnyebb pénzt keresni, de túlköltenek. Vigyázzon az egészségére, immunitása csökken.

Mérleg: A partner most jó hangulatban van, mint az elmúlt napokban. Ne tapasztaljon meg mindent drámaian. Ne késleltessen néhány munkát, hanem végezze el azonnal.

Skorpió: Kicsit tovább mennél, hogy először találkozz valakivel. Ha csak dolgozik, nincs helye a szeretetnek. Valaki pletykál rólad munkahelyén, de nem tulajdonít ennek fontosságát. Jó egészség.

Nyilas: Csodálatos nap a szeretethez és a társasághoz. Az Ön partnere maximális figyelmet fordít rád és mindenben alkalmazkodik. A munkahelyi papírmunka akadályozza és türelmesnek kell lennie. Kicsit ideges.

Bak: Töltsön több időt partnerével, és ne beszéljen sokat, amikor nem kell. Jó munkát végez, de rosszul bánik a kollégákkal. Lehetséges lábfájdalom.

Vízöntő: Olyan személy jelenik meg, aki első látásra tetszeni fog. A munkahelyi apró változások az idő múlásával jónak bizonyulnak, ezért ne aggódjon. Átmeneti fejfájás.

Halak: Szerelmes vagy, és ezen a ponton nem látja partnerének hibáit. Lehetséges rövidebb út. Ne hozzon sebesült üzleti döntéseket. Jó egészség.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét