Napi horoszkóp 2020. december 31

Kos: Néhány közös terv a partnerével meghiúsulhat. Egy kis veszekedés az egyik családtaggal. Az üzlet szempontjából nagyon másoktól függ. Jó egészség.

Bika: Most nem itt az ideje, hogy valaki másra gondoljon. Lehetséges rövidebb út. Ha munkát keres, próbáljon megtalálni valamit az interneten. Kisebb nyereség. Óvakodj a sérülésektől.

Ikrek: Egy szép és szórakoztató nap vár rád. Élvezi a környezet figyelmét. Az üzleti dokumentációval kapcsolatos lehetséges problémák. Légy mérsékelt a kiadásokkal kapcsolatban. Lehetséges torokprobléma.

Rák: Egy romantikus napot tölt Önnek partnerével, főleg ha úton van. A kollégák segítsége sokat jelent neked. Próbáljon ne késni a munkába. Nagyobb figyelmet szentel az étrendjének.

Leo: Ha a legkevésbé számít rá, megjelenik valaki új, aki nagyon vonzza téged. Legyen óvatos, akivel üzleti partnerkapcsolatot indít. Lehetséges rövidebb út. Jó egészség.

Szűz: Nagyobb társaságban szórakozni fogsz. Töltsön egy kicsit több időt a partnerével. Ne aggódjon a munka miatt, ez csak egy áthaladó szakasz. Ellenőrizze a vérképét.

Mérleg: A partner azt akarja, hogy több időt töltsön együtt. Kicsit jobban szervezi magát az üzleti kötelezettségvállalások körül, hogy több ideje legyen. Csökkentse a kopást. Egészségügyi stabil.

Skorpió: Barátokon keresztül találkozik egy olyan emberrel, akit azonnal szeretni fog. Végezzen el időben a munkát, ne tegye be mindig. Fizetje ki a számlákat időben. Jó egészség.

Nyilas: Várjon egy percet, mert nincs idő komoly beszélgetésekre egy partnerrel. Túl határozatlan vagy az üzleti életben. Ne pazarold az energiádat másokra. Az egészség megváltoztatható.

Bak: Tisztítson meg mindent az előző kapcsolattal, mielőtt belépne az újba. Lehetséges rövidebb út. Dicséretet kap munkáért feletteseitől. Tervezés nélküli költségek. Jó egészség.

Vízöntő: Ön kissé féltékeny, és ha kétségei vannak fel, beszéljen róla nyíltan partnerével. A pénzügyi helyzet egy kicsit jobb, így pihenhet. Jó egészség.

Halak: Csodálatos estét tölthet partnerével és barátaival egy randevún. Töltsön több időt családjával. Az alacsony kereset miatt nincs hajlandó dolgozni. Többet mozgat, túl sokat ül.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét