Napi horoszkóp 2020. december 29

Kos: Már megbánta egy régi szerelmet, amely hirtelen megjelenik az életedben. Folyamatosan hibázik az üzleti kapcsolatokban. Kritikus nap a reggel született emberek számára.

Bika: Mindent megtettél, amit tudsz, de a partnerednek mindig nincs oka veszekedni. Fontolja meg a szakítást. Nem áll a munka középpontjában. Az egészséged kiváló.

Ikrek: Az Ön partnere valamivel több figyelmet vár tőled, nem pedig ajándékokat. A pár iránti szerelem néha értékesebb. Az Ön vállalkozása növekszik. Merevség a háton és a nyakon.

Rák: Ön nincs a szeretet hangulatában. Ma a legjobb lenne, ha elkerülném a találkozást szeretteivel. Készítsen reális tervet a jövőbeli üzleti lépésekhez. Emésztési zavar.

Leo: Néhány stresszes helyzetben nehéz ellenőrizni az érzelmeit. Amikor minden elhangzott és megtörtént, bűnbánatot tart. Az egyik kolléga leengedi a lábad. Ellenőrizze a vérképét.

Szűz: Amikor szeretsz, teljes szívből szeretsz, de ha elveszíti valakibe vetett bizalmát, az ezzel véget ér. Semmilyen módon nem tudja megvalósítani üzleti álmait. Az immunitása elfogy.

Mérleg: Folyamatosan elemez egy olyan helyzetet, amelyben nem sikerült jól. Ha élettársa törődne veled, megértené téged. A pénzhiány egyre nehezebbé válik. Csökkentse az alkoholfogyasztást.

Skorpió: Csodálatos nap azok számára, akik az ismerkedés első napjait jelölik. A többiek számára egy nagyon hétköznapi szerelmi nap. Ön felkészül a bizonytalanság felé vezető útra. Bölcs. Álmatlanság zavar téged.

Nyilas: Egy szeretett ember megtudta titkos szerelmi életét, és ma nagyon kellemetlen nap lesz. Megérdemled. Kimerült és sürgős pihenésre van szüksége. Fejfájás és idegesség.

Bak: Néha hallgatnia kell egy szeretett ember tanácsát, és nem szabad azt gondolni, hogy te vagy a legokosabb a világon. A következők egy felettesei komoly kritikája. Arcüreggyulladás.

Vízöntő: A tél az az időszak, amikor általában nem tudsz új kapcsolatokra futni. Ma véletlenül jön. Rutin szüneteltetés. Az egészséged jó.

Halak: Ha továbbra is terheli szerelmi kapcsolatát néhány lényegtelen aprósággal, a vége jön. A munkahelyi pletykálás nem volt a vonásod. Nem érzi magát valami ma.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét