Napi horoszkóp 2020. december 28

Kos: Már átjutott a hétvégén, és most mindent békében elemezhet. Mi történik, történik? A munka első napja nem volt olyan nehéz, mint általában. Ön az egészség és a betegség szélén van. Erősítse meg az immunrendszert

Bika: A hétvégének vége és a partner nem tudja, mit tervez. Nehéz két székre ülni. Gyűjtsön össze minden energiát, és készülj fel a héten a nagy kísértésekre. Ha mandula van, akkor tartsa meg.

Ikrek: Az a bejelentés, hogy egy korábban ismertetett személy megjelenik a környezetében, teljesen megzavart. Objektív okokból nem koncentrál a munkára. Enyhe hideg.

Rák: A partner teljesen elvesztette temperamentumát. Ne vegyen részt szükségtelen vitákban ma. A harag gyorsan elmúlik. Érdekes állásajánlata van. Túl sok alkohol hagyta a következményeket.

Oroszlán: Az ősz olyan idő, amikor nehezebb beleszeretni, de azok a szerelmek átlagosan sokkal hosszabb ideig tartanak. A munkatársak egy kis figyelemmel fognak lepni. A gyomorfájás fekély következménye lehet.

Szűz: Nincs erõd vagy határozódásod ahhoz, hogy beismerjék magadhoz, hogy az a személy, aki veled volt, nem érdemli meg. Végül, az elemzés valami jót hoz. Ellenőrizze hallását. Valami történik.

Mérleg: Egy éjszaka autóban egy olyan emberrel, akit nem ismersz, mindent megváltoztatott. Miért könnyedén meggondolni magát? Mutassa meg értékeit a munkahelyén. Most van a lehetőség. Vérnyomása és hangulata változik.

Skorpió: Hányszor esküdtél arra, hogy az ilyen kitörések nem fognak téged tenni, és minden ugyanaz. Most szenved a következményekkel. A körülmények összessége esély az üzleti útra. Mielőtt elmész, végezzen teljes vérvizsgálatot.

Nyilas: Problémák minden oldalról. Az összeköttetés minden varrásnál megszakad. Nem valószínű, hogy megjavít téged. A pénzügyi problémák csúcspontjává válnak. Ideges vagy és ez tükröződik a vércukorszintjében.

Bak: Teljes energiával ébredtél fel. Partnerével visszatért a hit és a szeretet. Most minden rekedtnek tűnik számodra. Rablásban van, és legyen óvatos a munka során. A távollét következménye a sérülés valódi veszélye.

Vízöntő: A szerelmi viszonyod olyan szakaszba lépett be, amikor semmi sem történik. Ez rendben van neked, de a partnerének nem. A főnök azt várja el, hogy mágus vagy, és te nem. Lásd bőrgyógyász.

Halak: A partnernek tett egyik nem teljesített ígéret azzal fenyeget, hogy hiába tesz minden erőfeszítést. Görgessen a naplón. Talán találhat valamit. A fejfájás a rossz időjárás következménye.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét