Napi horoszkóp 2020. december 25

Kos: Ha nem áll kapcsolatban egymással, akkor előfordulhat, hogy első látásra beleszeret. Kezdjen olyan munkákat végezni, amelyeket elhagyott vagy megtagadott. Vegyen több egészségügyi ellátást.

Bika: Találtál egy partnert, mellyel élvezheti. Töltsön több időt együtt. Ne fektessen be pénzt olyan munkahelyekbe, amelyek nem elég biztonságosak és jók az Ön számára. Óvakodj a sérülésektől.

Ikrek: Az a személy, akivel kapcsolatba akar lépni, várja a hívását. Lehetséges rövidebb út. Kezdjen olyan munkákat végezni, amelyeket sokszor elhúzott. Kisebb kiadások. Immunitása csökken, vegyen be vitaminokat.

Rák: Csodálatos estét töltöl romantikaval. Mutasson egy kicsit több érzelmet a partnerének. Ön igazolta a munkahelyi bizalmat, így dicséretet fog kapni. Egészségügyi stabil.

Leo: Szép nap, hogy kimentünk egy partnerrel. Felhív egy külföldi barátom. Nem áll a munka középpontjában, zavart és feledékeny. Ha óvatosan jár a forgalomban.

Szűz: Most érzelmileg sokkal nyitottabb vagy partnere előtt, és a kapcsolatok egyre javulnak. Több munkát kell tennie. Fizesse ki számláit időben, ne várja meg, amíg felhalmozódnak. Jó egészség.

Mérleg: Ha egyedülálló vagy, új szerelem lehetséges a környezetéből származó valaki iránt. Családja támogatja Önt az új munkahelyén, és ez sokat jelent neked. Kisebb nyereség. Jó egészség.

Skorpió: Fordítson nagyobb figyelmet partnerére, amikor látja, hogy üzleti helyzetéből adódóan nincs kedve. Megpróbál időben elmenni dolgozni. Minél jobban mozog, annál többet ül.

Nyilas: Kedves időtöltést vár partnereddel és barátaiddal. Töltsön több időt a családtagokkal. Vállalkozásának eddig jól megy, így pihenhet. Jó egészség.

Bak: Most sokkal jobb kommunikációt folytat a partnerével, és minden jobb az Ön számára. Nincs hajlandó dolgozni, mert nincs megfelelő fizetésük. A gyomrod érzékeny.

Vízöntő: kedvező nap egy új ismerkedés és a kapcsolat kezdete számára. Egy kis veszekedés az egyik családtaggal. Kollégáinak segítsége van, tehát minden idővel véget ér. Menj sportolni.

Halak: Nincs több gyengédsége és figyelme. Próbáljon meg pihenni akkor is, ha problémák vannak. Próbáljon jobb munkát találni. Kis pénzügyi haladás. Jó egészség.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét