Napi horoszkóp 2020. december 23

Kos: Minden visszatér, mindenért fizetnek, egy dalban mondják. Próbálja meg megtalálni a jelenlegi helyzetének okait. Alig vártál a hétvégére. Az egész a fejedben van. Ideges vagy.

Bika: Visszatértél egy stabil mentális állapotba, és ez azonnal tükröződik a szerelmi viszonyodban. Az indított munkákat be kell fejezni. Sürgősen szükség van egy diétára.

Ikrek: A partnernek szüksége van egy kis időre a nehéz helyzetből való kilépéshez. Várják, hogy legalább egy kicsit jobban megértsétek. Új kölcsönre gondol. keressen egy másik megoldást. Arcüreggyulladás.

Rák: Olyan sok lényegtelen apróság miatt aggódik, hogy ez utóbbit tükrözi a szerelmi viszonyodon, amely minőség is lehet. egy hibát követett el a munkahelyén. Vizelet ellenőrzése.

Oroszlán: Az éjjel született személyek számára megteremtettük a feltételeket, hogy ez egy csodálatos nap a szerelmezéshez. Élvezze a szenvedélyt. Fogalma sincs, hogyan lehet kiszabadulni a szürkéből. A torok nagyon fáj.

Szűz: Az érzelmek az irányadó csillagod. Tudja, hogy néha rossz irányba vezethetnek. A tervezett munkákhoz türelmet igényel. Immunitása irigylésre méltó.

Mérleg: Néha szeret eltúlzni a partnere idealizálásában, és később csalódni fog. Nem mindenki előtt bemutatja üzleti tervét. Az egészség kielégítő.

Skorpió: Fejfájdalommal ébredtél fel. Ebben a partnerben minden bizonnyal nem hibás. csak a lelkét fáj. Nem vártál fel minden apró dolgot a vállalkozásodban. A reumás betegségek kiejtésre kerülnek.

Nyilas: A szeretett ember valóban meglepni fogja figyelmével, és ma a harmóniával teli napnak kell lennie. Egy személyt tévesen értékeltek. Gyomorgörcsök.

Bak: Nincs joga arra kérni partnerét, hogy tartsa be az Ön kívánságait. Mindenkinek joga van a kívánságainak. Nincs mód a szervezésre. A szabálytalan étrend káros az egészségére.

Vízöntő: Úgy tűnik, hogy túlzottan telítettek a kapcsolatok. Lehet, hogy túl gyakran látta. Megterhelte magát felesleges kis kötelezettségekkel. Óvakodjon az elektromosságtól.

Halak: Ha vitába kerül, akkor a legjobb, ha az első parkba megy, és szabadon engedi a negatív energiát. Számos terhes kötelezettség vár rád ma. Fogászati ​​problémák.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét