Napi horoszkóp 2020. december 21

Kos: Gyakrabban lepje meg partnerét kis figyelemmel. Találtál egy olyan embert, aki mindenkinek megfelel. Nagyon terhesek az üzleti kötelezettségek, tehát elhanyagolja a családját.

Bika: A partner nyitott kapcsolatot akar, tehát mindenben legyen őszinte. Ne zavarja az újdonság a munkahelyen, próbáljon alkalmazkodni a helyzethez. Jó egészség.

Ikrek: Ha magányos vagy, kezdd el a randevúkat, hogy valaki előtt megismerkedjenek. Elégedett az üzleti sikerrel, így most pihenhet. Lehetséges gyomorproblémák.

Rák: Vár egy új találkozóra partnerével. Lehetséges rövidebb közös út. Nem minden üzleti ajánlat jó, legyen óvatos, amit elfogad. Óvakodj a sérülésektől.

Leo: Gyakran féltékeny vagy, ezért a partnere elkezdi a hibát hibáztatni érte. Olyan munkát végez, amely nem illik hozzád, de nincs más választása. Megfáradsz, aludj még egy kicsit.

Szűz: Kicsit több időre van szüksége a szerelemhez, mert a partnere nem mutat sok megértést az Ön munkája során. Megoldott néhány problémát a munkahelyen, tehát pihenjen most. Jó egészség.

Mérleg: Nyissa meg nyíltan partnerével a vágyait és elvárásait. Ez nem nagyszerű a karrier területén, de hamarosan új ajánlatokra számíthat. Kisebb nyereség. Egy kicsit gyengítette immunitását.

Skorpió: Fogadja el az új kapcsolatot, amelyet felkínál neked, különösen, ha hosszú ideje magányos. A munkahelyi kollégák segítése sokat jelent neked. Csökkentse a szükségtelen dolgokra fordított kiadásokat. Jó egészség.

Nyilas: A mai üzleti tervben, jelentős változások nélkül. Az oszcillációk szeretetben lehetséges, tehát ha kapcsolatban vagy házasságban van, vigyázzon partnerére, és ne mondjon szörnyű szavakat.

Bak: Izgalmas munkahelyi nap vár rád, tehát készülj fel szellemileg és fizikailag is. A partnere egyre kevésbé ért egyet érte, ügyeljen arra, hogy rendezze.

Vízöntő: A főnök nagyon ideges, ezért téged is hibáztat. Ne bosszankodjon és kisiklott. Keressen békét partnerével vagy családjával.

Halak: Ma a te napod szó szerint minden területen, tehát tegye ki a legtöbbet és élvezze azt. Ha tudsz, menj a természetbe, hogy pihenjen és maximálisan élvezd, mert az egészség jól szolgálja Önt.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét