Napi horoszkóp 2020. december 20

Kos: A kapcsolatokban fennálló problémák átmeneti jellegűek. Sok függ a hangulatától. Ne zavarja a dolgokat a kis dolgok miatt, hanem fejezze be, amit csak tud. Átmeneti fejfájás.

Bika: Több időt szentel a partnerének, és együtt élvezze a pillanatokat. Jó kommunikációt folytat a munka során, így kollégái nagyra értékelnek téged. Lehetséges alacsonyabb nyereség. Jó egészség.

Ikrek: Őszinte szerelmes vagy, érzéseid mélyek és melegek, és a partnered látja és értékeli ezt. Próbálj ki egy kicsit szorosabb kapcsolatot kiépíteni kollégáival, mert ez jelent valamit neked. Egészségügyi stabil.

Rák: A szerelmi élete rendetlen, de nem zavar téged. Elrejti érzelmeit. Nem jó nap a fontos dokumentumok aláírására. A pénzügyi válság. Óvakodj a sérülésektől.

Leo: Készüljön fel bulizni egy nagyobb társaságban. Nem kell esnie valaki kedves beszélgetése miatt. Nagyon lusta lettél és lelassította a munka ütemét. Fizetje ki a számlákat időben. Jó egészség.

Szűz: Lehetséges, hogy partnere egy apró ajándékkal boldoggá tesz téged. Ne túlzásba lépjen a munkával kapcsolatos elvárásainak, és ne kérjen folyamatosan másoktól szolgáltatásokat. Ne túlzásba kerüljön étellel.

Mérleg: Ha a legkevésbé számít rá, megjelenik valaki új, akit azonnal tetszeni fog. Nagyobb lehetősége van külföldi üzleti vállalkozásra. Az egészség megváltoztatható.

Skorpió: A szerelemben semmi sem megy a terv szerint és ahogy várták, így csalódott vagy. Ne tegye ki magát túl sok munkanak a kollégáival, mert ez zavar. Minél jobban mozog, annál többet ül.

Nyilas: Megváltoztatja a partnereket, mert az az érzésed, hogy senki sem ért téged, és nem próbál megérteni másokat. A család támogatása új munkahelyén sokat jelent neked. Jó egészség.

Bak: Tetszik az a személy, akivel dolgozik, és úgy tűnik, hogy nem veszi észre. Ha magányos vagy, fogadja el a kimenő meghívót. A kisebb üzleti változások a megfelelő időben jönnek be. Jó egészség.

Vízöntő: Egy új kapcsolatban kevés adsz, és sokat vársz. Legyen egy kicsit nyitottabb partnerje előtt, és időben képes lesz egy nagyszerű munkát elvégezni, így pihenhet. Jó egészség.

Halak: Kellemes napod van a partnereddel, és együtt barátkozni. Pénzügyi haladás vár Önre, de új elkerülhetetlen befektetésekre is számíthat. A gyomrod érzékeny.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét