Napi horoszkóp 2020. december 18

Kos: mára semmi látványos nem várható el. A föld még mindig forog, még mindig nem tudja, hová menjen. Munkahelyén egy ember követi munkáját. Te csodálatos vagy.

Bika: Ma szüksége lesz egy partner segítségére, mert nagyon kényes helyzetbe kerül. Ne pazarold az energiát az üres történetekre, hanem bizonyítsd meg magad munkájával. Rekedtség.

Ikrek: A szeretett egy kellemesen meglepte, ha nem érdekli a kapcsolat jövője. Ideje lenne új munkának. Olyan egészséges vagy, mint egy szarvas.

Rák: Hosszú kapcsolatokban egy nap apró veszekedésekkel és értelmetlen veszekedésekkel teli nap. Szerencsére csak ma. Egy rossz ajánlatot elfogadtál. Ellenőrizze a tüdőjét.

Leo: Egy gyönyörű szerelmes nap a szabadok és az elfogottak számára egyaránt. A házastársak olyan ismerőst várnak el, amelyről még soha sem álmodtál. Megérkeznek a számlák, a hitel törlesztőrészlete és nulla. Jó immunitása van.

Szűz: Megpróbálsz vidám légkört teremtni, de a partnered ma nincs abban a szerelemben. Várjon néhány fontos információt a nap folyamán. A melléküreged gyulladt.

Mérleg: Jó lenne, ha ma egy kicsit nagyobb figyelmet fordítanánk a családtagokra, és nem a szerelmi viszonyra. Sok munka vár rád ma. Ön kissé depressziós.

Skorpió: Jó lenne ma nyíltan beszélni partnerével egy új problémáról. Ma nem koncentrál a munkára. légy óvatos. Óvakodj a sérülésektől.

Nyilas: A reggel kellemetlen híreket hoz. Később ez sokkal kevésbé félelmetesnek tűnik. Összegyűjtött különböző kötelezettségeket, és most már nem tudja, hol volt korábban. Az egészség jó.

Bak: Azoknak, akik éppen kapcsolatba léptek, egy nagyon jellegzetes nap. Egy pillanatra mindent el lehet szakítani. Kicsit keményebben kell dolgoznod, ez nem működik így. Ideges vagy és feszült.

Vízöntő: Ma valóban élvezni fogja a magányt. néhány dolgot magának tisztáznia kell. Magánvállalkozás várja Önöket. légy határozott. Fejfájás.

Halak: Nem akartad a napot partnerével tölteni, de mindent úgy rendeznek meg, hogy nagyon kedves lesz. Néha jobb, ha nem tervez. Konfliktus kolléga. Emésztési zavar.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét