Napi horoszkóp 2020. december 16

Kos: Nagyon szép napot fog tölteni a partnerével. Néha egy ajándékkal lepheti meg partnerét. Ne bosszankodjon munka közben néhány apró dolog miatt. Átmeneti fejfájás.

Bika: Csinálj valamit, ha nem akarsz magányos lenni. Valaki pletykál rólad munka közben, de nem tulajdonít ennek fontosságát: A kis pihenés sokat jelent neked, fáradt vagy.

Ikrek: Minden javul a kapcsolatokban. A partner nagyon figyelmes rád. Lehetséges kis költség. A munkatársai támogatással rendelkeznek, így sikerül mindent időben befejezni. Jó egészség.

Rák: A váratlan hívás nagyon boldoggá fog tenni. Fogadja el a meghívót, és lépjen ki. A család támogatja Önt az ügyeiben. Mozogjon még egy kicsit, üljön túl sokat.

Leo: Egy kis félreértés a partnerével megoldja Önt. Ne haragudj partnerére, nem minden úgy van, mint amilyennek látszik: Dicséret fog kapni a munkádért. Jó egészség.

Szűz: Meghívót kapsz egy nagyobb társaságba való partihoz, amikor legkevésbé számítasz rá, valaki új jelenik meg. Nagyobb munkalehetőségek nyílnak számodra. Ha sofőr vagy, vigyázzon.

Mérleg: A partner ma rossz hangulatban lesz üzleti problémák miatt. Teljes figyelmet fordítson neki, mert ez sokat jelent neki. Vigyázz a pénzügyekre. Egészség jó.

Skorpió: Most már sokkal jobb vagy a kapcsolatokban. Ön tisztázott néhány dolgot a partnerével. Egy kis veszekedés egy családtaggal, új üzleti ajánlatokkal fog rendelkezni. Lehetséges hideg.

Nyilas: Féltékeny vagy partnerére, annak ellenére, hogy nincs oka. Téved bizonyos helyzetekben. Vállalkozásának jelenleg jól megy, maximálisan koncentrált vagy. Jó egészség.

Bak: Mielőtt új kapcsolatba lépne, tisztítson meg mindent az előző kapcsolatban. Tetszik valaki, akivel dolgozik. Vigyázzon, amit a papíron ír alá a munkahelyén. Egészségügyi stabil.

Vízöntő: Nagyon szép nap a partnernél. Tele van szeretettel, és ez megmutatkozik benned. Felhalmozódott üzleti kötelezettségei, és elkezdi azokat időben teljesíteni. Jó egészség.

Halak: A tervek szerint nem megy a vártnál. Úgy tűnik, hogy a partner nem érti meg teljesen. Nyisson meg mindent. Az Ön vállalkozása jelenleg jól működik. Az egészség megváltoztatható, vigyázzon a sérülésekre.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét