Napi horoszkóp 2020. december 15

Kos: Jól megbirkózol a partnerével. Sok függ a hangulatától. Lesz lehetőségek arra, hogy a vártnál többet szerezzenek. Egészségügyi stabil.

Bika: Több szentelje magát az új kapcsolatnak, és vessen véget annak, ami már történt. Ön képes lesz megbirkózni számos üzleti kötelezettséggel. Jó egészség.

Ikrek: Több időt tölt a partnerével, de az egész családdal is. Próbáljon jobban szerveződni, ha sok felelőssége van. Lehetséges rövidebb út. Figyelje az étrendjét.

Rák: Egy ember mindent megtesz, hogy felhívja a figyelmét. Ha egyedül vagy, új kapcsolat lehetséges. Kevesebbet beszéljen a terveiről kollégái előtt. Jó egészség.

Leo: Kellemes este van a partnere és barátai között. A családi problémák átmeneti jellegűek. A munkahelyen jelenleg mindent ellenőrzés alatt tartunk. Jó egészség.

Szűz: Mutasson még egy kis figyelmet partnerére. Érzelmileg gyakran görcsös helyzetben van. Munkahelyén olyan szabályokat vezetnek be, amelyek nem felelnek meg neked. Lehetséges sinus probléma.

Mérleg: Vonzó vagy a partneréhez, tehát nem kell annyira dolgoznia, és élvezi a maximális élményt a partnerével. Koncentrálj a munkára. Várható költségek. Jó egészség.

Skorpió: Szerelmes vagy és elégedett. Az érzelmi teljesítésnek köszönhetően több energiája van a munkához. A karrier területén viszonylag jó minden. Lehetséges nyereség. Jó egészség.

Nyilas: Partnered kellemes meglepetést fog adni neked. Szép estét. Használja ki mások előnyeit, hogy a munkát időben elvégezze. Lehetséges fejfájás.

Bak: Állítsa be, hogy nem féltékeny a partnerére. Ha bármilyen kétsége aggódik, beszéljen nyíltan partnerével. Egyre több üzleti kötelezettsége van. Jó egészség.

Vízöntő: Élvezze a kikapcsolódást a partnerével, és ne terhelje magát feleslegesen néhány apró dologgal. A munka miatt aggódsz, de ragaszkodj ahhoz, ami jó az ön számára. Átmeneti idegesség.

Halak: Ha nem áll kapcsolatban egymással, olyan barátokkal fog megismerkedni, akiknek azonnal tetszeni fognak. Egyre több üzleti kötelezettség van, tehát egy kicsit jobban szervezzen. Jó egészség.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét