Napi horoszkóp 2020. december 13

Kos: A kapcsolatod valaki más miatt válságban van. Ideje tisztázni a helyzetet. Ha nem foglalkoztat, akkor munkát kaphat online. Vigyázzon egészségére és kerülje az alkoholt.

Bika: Az egyik ember kitartóan megpróbálja felhívni a figyelmét, és úgy tűnik, hogy nem veszi észre. Munkahelyi stresszhelyzetben van, és néhány kollégája kellemetlenül fog meglepni. Átmeneti fejfájás.

Ikrek: Várja, hogy újra megismerkedjen partnerével. Most nyugodt vagy, és jól vagy. Most jobb a munka, és egy sikeres emberrel fog kezdeni dolgozni. Jó egészség.

Rák: Végül találtál egy embert, aki mellett élvezheti. Egy barátom felhívja Önt, ha hosszú ideje nem látta. Itt az ideje, hogy megújítsa tudását és időben befejezze a munkát.

Leo: Készüljön fel egy kellemes romantikus estére a partnerével. Ne rejtse el érzelmeit és élvezze. Nem rajtad múlik, hogy a munka nagy része másoktól függ, tehát próbáljon meg nem zavarni. Jó egészség.

Szűz: Rosszul kommunikál a partnerével, megpróbálja kijavítani. A barátaid javíthatják a hangulatát. Fókuszálj arra, amit csinálsz, lehetséges hibák. Az egészség megváltoztatható.

Mérleg: Gyakran lepje meg partnerét kis figyelemmel. Szeretsz időt tölteni a családdal és a partnerekkel. Elégedett vagy a munkával, mert a főnöke hagyja el dönteni. Jó egészség.

Skorpió: Nagyon válogatós vagy, mert nem hagyta abba a szeretet egy múltból. Fogadja el az Ön számára kínált új üzleti lehetőséget. Csökkentse a szükségtelen dolgokra fordított kiadásokat. Jó egészség.

Nyilas: Ha nem áll kapcsolatban egymással, akkor meg kell találkoznia egy olyan személlyel, akit tetszik. Fogadja el a távozási meghívást. Most sokkal jobban működik a munka, több lelkesedéssel és akarattal rendelkezik. Jó egészség.

Bak: Csodálatos napot tölt a partnerével. Társa figyelmével elbocsát téged. Legyen óvatos, akivel üzleti partnerkapcsolatot indít. Lehetséges nem tervezett kiadások. Egészségügyi stabil.

Vízöntő: Ne légy új kapcsolat, ha nem oldottad meg mindent a régivel. A családi támogatás sokat jelent neked az új munkahelyén. Kisebb nyereség. Vigyázzon a forgalomra, ha sofőr vagy.

Halak: Még nem állsz készen a komoly kapcsolatokra. Még egy kicsit kimegy a barátaiddal, és utóbbi időben elhanyagolta őket. Az Ön vállalkozása javul, így pihenhet. Jó egészség.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét