Napi horoszkóp 2020. december 11

Kos: A mai nap a szerelem megosztása, és ok nélkül ideges vagy. Mosolyog az arcán, és a partner végzi a többit. Tervezze meg néhány reális munkát. A mosoly mindent meggyógyít. Legalább ma emlékezz.

Bika: Számodra ez egy olyan nap, amikor tudod élvezni minden pillanatot, amelyet számodra kapsz. Egy szeretett ember ajándékot vár. Lazuljon el. Van idő a munkára. Az egészség jó.

Ikrek: A reggel tele volt érzéki érzelmekkel, de aggódik a szeretett ember egészségét illetően. Valakinek még ma is dolgoznia kell. Semmi szörnyű. A gyomorprobléma átmeneti.

Rák: Önnek ma meg kell mutatnia a személyiségének jobb részét, és a partnere viszonozni fog. Ma sürgős kötelezettségvállalás érkezik. A lehető leghamarabb végezzen vérvizsgálatot.

Leo: Valahogy ma nem vagy olyan szinten, mint amilyennek szeretnél lenni: A túlzott elvárások néha tönkreteszik a valóságot. Pihenjen családjával. Rekedtek és fáj a torkád.

Szűz: Mindig képes volt terjeszteni a meleget és a szeretetet ezekben az ünnepekben. Valóban partnerre van szükséged ma. Hagyja el a kötelezettségvállalásokat egy másik napra. Van valami baj az álomban.

Mérleg: Bónuszt használtál egy szeretettnél. Ma van a megfelelő idő bocsánatot kérni és megbocsátani. A következő néhány naptól számít arra, hogy valóra válik, amiről álmodik. Fejfájás.

Skorpió: Nagyon jó hír partnerétől kora reggel érkezik, és egész nap befolyással lesz rá. Ma élvez egy jól megérdemelt vakációt és környezetet. Vigyázzon az étrendjére.

Nyilas: Számodra ez egy nagyon hétköznapi nap, és a szerelemben semmi különös nem fog történni. Arra készül, hogy egy kis gyermeknél nem tervezett látogatást kezdeményez. Energia nélkül vagy.

Bak: Sokáig vártad ezt a napot, amelyet elképzeltem, hogy tele van gyönyörű ajándékokkal, szerelemmel, családdal. A következő évre kell várnod. Legyen óvatos vezetés közben.

Vízöntő: Olyan légkört teremtett a családban, hogy lehetetlen, hogy ne mosolyogj és boldogok. Ez csodálatos. Élvezd. Az idő számodra működik. Allergiás reakció ételekkel.

Halak: Minden, amit ma este meg akartál, elérhető lesz. A partner nagyon boldog veled. Egy kolléga fel fog hívni és sokat fedez fel. Az immunitása alacsony.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét