Napi horoszkóp 2020. december 08

Kos: provokációra esett, és most dühös vagy magaddal. Egész életemben, egy nagy iskola. Szerencsére partnere tele van toleranciával. Túlérzékeny lesz a drogokra.

Bika: Ma véletlenül véletlenül rájössz, hogy a környéken egy embernek egy hamis terv van. Légy bölcs és ne engedd mindezt, csak kulturálisan. Ön szeszélyes és feszült.

Ikrek: A randevúk napja. Használd ki a csillagok ilyen szeretetét és lépj hozzá az emberhez, mert nincs béke. A dolgok rosszul mennek. A vírusfertőzés ott van.

Rák: Természetesen tévedsz, és természetesen bocsánatot kell kérned, ha azt akarja, hogy a kapcsolata ugyanabba az irányba folytatódjon. Ma várhatóan idézést. Az egészsége nagyon instabil.

Leo: Nem tudta megérteni a döntést, annak ellenére, hogy látszólag egyszerű volt. Most rájöttél erre. Tegyen egy kicsit több időt a partnerének. Torokfájás.

Szűz: Újratöltötte az elemeit, és most sok inspirációt kapott a tervezetthez. Ön egy művészi lélek, és mindig és mindenhol megmutatja. Jó hangulatban vagy.

Mérleg: Találkozol egy olyan személlyel, aki annyira idegesítette Önt, és csak fél órás beszélgetés után rájössz, hogy tévedtél. A munkák a helyükre csapódnak. Óvakodj a vágásoktól.

Skorpió: Fordítson ma kissé több figyelmet egy beteg családtagra, aki valóban segítségre szorul. Rendszeresen csinálsz házimunkát. Atkák allergiás reakciója.

Nyilas: Egy régi barátnak, aki nemrégiben tért vissza külföldről, van egy érdekes üzleti terve, amelynek van helyed az Ön számára. Tanuljon mindent részletesen. Ön hajlamos a gyakori hangulati ingadozásokra.

Bak: A szeretett ember napok óta meglepi a figyelmét, és nagyon gyengéd lesz. Lehetséges siker szerencsejátékokban. Egészségi állapota eddig jó.

Vízöntő: Ha mindent megtehene, amit elérne, és elérje, akkor valószínűleg sem lenne elégedett. a probléma gyakran a fejében van. Fogadja el a dolgokat úgy, ahogy vannak. Bőrkiütés.

Halak: Az egyik nap, amikor nem történik semmi fontos, és amelyet a lehető leghamarabb el kell felejteni. Munkahelyén azonban egy kis figyelme gesztus fog lepni. Az immunitás visszatartja.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét