Napi horoszkóp 2020. december 07

Kos: Két hívása van ma este. Most a kérdés az, hogy mit válasszunk. Nem javaslom. Jobb megoldás az esti együttélés partnerrel. Szeretne egy kis szünetet. ezek a napok viharosak voltak. Nem alszol.

Bika: Nagyon szép lehetőség az újévi party befejezésére. A partner egy kicsit fáradt, hogy kiment. Lassan térjen vissza a kötelezettségeihez. Az egészség összhangban van az élettel.

Ikrek: Úgy tűnik, ez egy kritikus nap a szerelmes iránt. Gyűjtsön türelmet és megértést, és a legjobb, ha nem hallgatunk. Ön nem tervezett kiadásokat tett. Az emésztési problémák nem naivak.

Rák: őrületben és káoszban vagy. Lassan mindent rendezhetünk. Egy szeretett ember, önnel ellentétben, toleráns. Pénzügyek nélkül maradsz, és nem tudod, mi az. Szerencsére az egészség kiszolgálja Önt.

Leo: Az új év már teljes lendületben van, és te még mindig a régiben vagy. Fogja kéznél a partnerét, és élvezze a tél. A számlák még nem érkeznek meg. Készülj fel rá. A melléküreged nagyon eldugultak.

Szűz: belépett a következő évbe, amelytől sokat vár. A kezdéshez határozza meg a partnerrel fennálló kapcsolatot. Elfogadott egy olyan munkát, amelyre még nem áll készen. Forgalma gyenge.

Mérleg: Probléma merült fel a partnerével a hülyeség és egy kicsit több alkohol miatt. Próbáld ki simítani ma. A munkát még el kell halasztani. Felhalmozódott. Vírusos fertőzés.

Skorpió: Nézze meg partnerét egyenesen a szemében, és hozza fel a felhalmozódott problémákat. Ezek továbbra is megoldhatók. Van üzleti válság. A lehető leghamarabb látogasson el a fogorvosra.

Nyilas: Készült egy nap az Ön számára. Az újévi őrület elmúlik, és a kapcsolatok normalizálódnak. Lassan visszatér az üzleti formához. Először zsíros ételeket evett. Mentse el az étrendjét.

Bak: Valami olyan, amiben nincs a mai hangulat. Így van ez minden álmatlan éjszaka után. Ezért van egy partner, amikor nehéz. Az adósságok üldözni kezdenek. Ön nagyon ingerlékeny.

Vízöntő: A Szilvesztertől egy személy, akit még csak nem is észrevett, felhívta a telefonját. Ne panaszkodj. Használja ki a szabadnapot. A nátha megfizeti az útját.

Halak: Nem jelent problémát neked. Mosolyogva megoldja a ma hátrahagyott célt. Ne feledje, hogy komoly kapcsolatod van. Kellemes üzleti út várja Önt. Allergiás reakció.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét